Oppussingssommer på gården del 1

Vi elsker vår sommerlige spisestue! Tapeten Botanica fra Sandberg er en av våre favoritt tapeter og gir hele rommet den riktige nordiske og landlige følelsen som vi liker.

12

Vi er stort sett tilfreds med interiøret i nesten alle hjørner av rommet. Men ett hjørne av rommet trenger en real make over! Her står en gammel Jøtul kamin som ikke er i bruk. Brannvesenet var på befaring og fant ut at det var en stor sprekk i siden av kaminen, og da er det ikke forsvarlig å fyre med den. Så den skal byttes ut med ny ovn som vi gleder oss til å vise dere snart.

3

Men det er jo slik at når man begynner et sted av rommet så baller det fort på seg. Taket var ganske grånet og stygt så da fikk vi våre snekkere fra Herdus Bygg til å slipe , sparkle og male taket og lister. Det ble så lyst og fint!

456

Så var det på tide å fjerne Jøtul beistet, den har virkelig gjort sin nytte over mange år her på gården.

78

Da var hjørnet tomt og venter på det nye som skal inn.

9

Dagen etter dukker denne blide karen opp på bruket. Stein driver Gabrielsen Kakkelovner og er på gården for å levere kakkelovnen vi har drømt om i mange år.

10

For oss så finnes det ikke noe vakrere peis enn kakkelovn, det er et smykke i rommet.! Den kommer til å understreke den skandinaviske stilen vi har i rommet og som vi skal skape på gården. Det er en glede for oss å se bilen med tilhenger kjøre inn på gårdsplassen.

11

I neste innlegg skal dere få se hele prosessen med reising av den vakre kakkelovnen. Vi driver å tar bilder og filmer hele prosessen for å dele alt med dere lesere. Om to dager er den ferdig. Det tar 3-4 dager å bygge en kakkelovn.

Vi gleder oss til å dele neste innlegg! Nyt deilige late sommerdager!

Klem A&C


1 Comment

  1. Gleder meg til å se Speil bordet inntil veggen hvor for man kjøpt det ?

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *