Fargeglede til sommerfesten

Nå er det virkelig høysommer og vi har et herlig vær i vente med høy temperatur og masse sol. Nå er det tid for feriens siste uker og noen har allerede vendt hjem fra tur og nyter de siste feriedagene hjemme. Men ikke glem at det er sommer helt frem til september og at alle sommeruker i august også bør nytes før høsten står ved døren.

Vi har jobbet mye i sommer og har hatt veldig få fridager, så vi håper å ta litt igjen fremover. Da er det beste vi vet å dekke til bugnende og fargeglad fest i hagen. Vi har et langbord med lysslynge over i hagen som vi bruker året rundt. Nå som sommeren er her blir det ekstra fint med de grønne trærne og de store flotte jernstolene rundt.

1

Denne kroken av hagen elsker vi å pynte med ulike temaer til ulike sammenkomster. Noen ganger er det bare oss to og Chappy som skal nyte en kveld eller spesiell anledning her, men det stopper oss ikke fra å dra frem pynten. Les her om Annettes bursdag og 17 mai i år, begge dagene feiret vi her.

I dette innlegget deler vi med dere bilder fra en hagefest for et par år siden når Annettes tidligere arbeidskollegaer var på besøk på gården. Til denne hagefesten valgte vi å dekorere med en miks av masse glade farger. Rosa, gult, oransje og fiolett er herlige farger sammen og får frem en leken sommerlig følelse.

23

Vi dekket bordet med det lekre serviset Matheus fra Palma, dette serviset finnes i masse fine farger og det er gøy å mikse ulike farger i stedet for å ha et helt servise i en fargenyanse. Fargene går også igjen i puter og bordduk som gjør at det blir en glad miks av mønstre og farger.

4

Til denne hagefesten serverte vi masse frukt, bær, cupcakes, makroner og kaker.

5

Vi fant også frem alt av gammelt kaffeservise med pastell blomstermotiver, det er gøy med skikkelig miks av ting. Toppen av bordet dekket vi med en rosemønstret tapet, og på siden av bordplaten stiftet vi fast et blomstrete stoff som vi kjøpte på Ikea.

6

Noe som virkelig ga festen det lille ekstra var de store blomsterdekorasjonene. Vi hadde store dype fat med oasis som vi stakk blomster ned i for de store dekorasjonene. Mellom de høye bukettene plasserte vi masse små vaser med litt mindre og lavere buketter. Disse bukettene ga oss glede i nesten en hel uke etter festen.

7

Vi håper at alle dere husker å kose dere med sensommeren. Det er en tid for hygge og fest, og for å feire at vi har halve sommertiden igjen!

8

Nyt soldagene som er her nå!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *