Lux Camping ”behind the scenes” film

I mai delte vi med dere et innlegg om fotodagen vi hadde på gården vår sammen med Lene Orvik for Vakre Hjem & Interiør. Det var en magisk dag, og Lene er helt fantastisk å jobbe med! Vi har gledet oss masse til å vise dere hvordan det ferdige resultatet ble, og nå er det endelig på trykk og ute i bladhyllene!

I kveld har vi lyst til å dele med dere film fra fotograferingen. Filmen er lagt ut på vår YouTube kanal for å gi dere et innblikk av hvordan det var den dagen på jobb. Veldig hyggelig om dere følger oss på YouTube for her legger vi ut masse filmer fremover. Se filmen fra gården vår med Lene under her (husk å velg full HD i innstillinger for best kvalitet) :

I morgen deler vi med dere flere bilder fra denne dagen. For dere som har lyst til å se det ferdige resultatet, løp og kjøp siste utgaven av Vakre Hjem & Interiør 😉

Nyt den vakre augustkvelden!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *