Lux Camping med Lene

I går la vi ut filmen fra fotodagen vi hadde på gården tidligere i år med vår bloggkollega Lene Orvik foran kamera. I dag har vi lyst å viser dere en del av det ferdige resultatet. Bildene med alt av prisinfo på interiøret finner du på trykk i Vakre Hjem & Interiør som er ute i bladhyllene nå!

For dere som ikke fikk se filmen i går, så kan dere se den under her:

Det er en tydelig trend i år å nyte naturen rundt oss. Friluftsliv trenger ikke å være en røff opplevelse, men kan tilrettelegges for litt luksus og det lille ekstra også. Vi syns dette middelaldersteltet fra Saga Tents er herlig. Med tilgang til strøm kan man blåse opp en deilig dobbeltseng og re opp en drømmeseng ute i det fri. Det er stemningsfylt å ligge under telttaket med åpen dør så man har naturen og stjernehimmelen som nærmeste nabo. Hvis du er redd for mygg så er det bare å henge myggnetting i taket på teltet i stedet for lysekrone.

1

De danske camping møblene fra Skovshoved Møbelfabrik syns vi er lekre designelementer som skaper et naturnært luksus miljø. Er det lange perioder med godvær i vente syns vi det er en ypperlig å flytte ut for noen døgn. Men disse møblene er veldig fine å bruke inne også!

2

Lag maten din på åpen ild over et bålfat og nyt lukten av bålrøyken. I butikken Object etc. på Lilleaker har det masse smart campingutstyr, også små søte brannslukkere. Det er viktig å ta forhåndsregler å huske på brannfaren i perioder med høytrykk og lite regn.

34567

Interiøret i bildene er fra følgendebutikker:

Lykkelig på Haver

Object etc

Home & Cottage

Cozy Room

8910111213

Tusen takk til Lene som stilte som modell denne dagen, les bloggen hennes her.

1415

Kjøp august utgaven til Vakre Hjem & Interiør og møt helgen med godt lesestoff i godstolen. Eller kanskje du lar deg inspirere og tar en lux camping ute i det fri. Vi ønsker alle en riktig GOD HELG!!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *