Lærbryllupsdag

Den 17 august for 3 år siden giftet vi oss i Garder kirke, og hadde festen her på småbruket. I dag feirer vi lærbryllupsdag og skal kose oss med litt sushi i bryggerhuset siden kjøkkenet i gårdshuset er ribbet ned til bæringen og under total ombygging. Vi skal dele med dere oppussingen på bloggen snart!Vi har lyst å mimre litt i dag og deler derfor litt bilder med dere fra den store dagen. Det var en uforglemmelig dag for oss, og har skapt ett av våre aller viktigste og beste minner her på bruket.

1lav2lav3lav4lav5lav6lav 7lav8lav9lav 10lav11lav12lav13lav14lav16lav17lav

Det var en magisk dag med varmt og nydelig augustvær. En dag med masse glede, hygge og kjærlighet i luften!

<3


3 Comments

  1. Gratulerer så mye med 3 års bryllupsdag 🙂 Flotte bilder av et nydelig pent par 🙂

  2. Så vakkert. Nydelig brud og brudgom. Gratulerer!

  3. Heeeelt fantastiska bilder. Wow vilken dag! <3

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *