Helgekos i vinkjelleren

Etter en lang uke med mye jobb samt full oppussing på gården føltes det veldig godt med helg. Vi startet denne helgen med hygge i vinkjelleren vår!

Siden vårt kjøkken i hovedhuset er fortsatt under oppussing,  så er det begrenset hvor mye avansert matlaging vi ønsker å gjøre i bryggerhuset. Men godt skal det være! Derfor valgte vi å kjøpe inn litt god ost og med passende tilbehør. Vi liker veldig godt brie til rødvin, og gikk for osten ”Brie de Paris” som er å få tak i de fleste matvarebutikker.

1

Dette er en veldig god ost som er produsert i Vigneulles i Frankrike, med en mild aromatisk smak samtidig som den også har en fin fylde.

2

Vi danderte Brie de Paris osten på en rustikk fjøl, hvor vi så helte over flytende honning. På toppen av dette hadde vi finhakkede tørkede aprikoser, hasselnøtter, pinnekjerner og noen kvaster med rosmarin. Man kan også ha litt paprika ved siden av for dem som ønsker det. Dette syntes vi var en herlig smaksmiks!

3

Til en god ost som dette synes vi det hører hjemme med en fin vin også. Dermed valgte vi å ta turen til vinkjelleren og tilbringe kvelden der med god mat og vin. Les også om Christer Berens sitt besøk i vinkjelleren vår her. Når vi tenner stearinlys og kler på oss litt ekstra er det utrolig stemningsfylt og hyggelig å tilbringe litt tid her.

567

Chappy synes det er veldig spennende å være her så dette er ett sted på gården vi alle liker å besøk!

8

Dette var en meget hyggelig ostekveld som vi satt meget pris på etter mye jobb. Vi ønsker alle våre lesere fortsatt en riktig god helg!

4

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *