Capri Suiten på Tiberio Palace

Vi elsker Italia som reisemål! Vi tar turen hit en gang i året, og denne gangen har vi lyst å dele med dere turen vi hadde til Capri, den lille eksklusive øyen utenfor Amalfikysten syd for Napoli.

Etter et par timers biltur fra Roma var vi i Napoli, og her kjørte sjåføren oss rett til ferjen. Det tar 30 minutter med ferje ut til Capri.

123

Det er magisk å gå i land på den kuperte øya. Det var bare å sette seg på fjellbanen som tok oss opp til Capri by der vi bodde i en uke.

4

Vi var så heldige å sjekke inn på denne perlen av et designhotell, som heter Tiberio Palace og ligger i en søt liten sidegate.

5

På toppen av dette hotellet ligger Capri Suite vårt drømmehotellrom. Vi har sett stedet på trykk i et fransk magasin, og helt siden den gang drømte vi oss bort hit. Da er det stort å endelig oppleve stedet i virkelige livet!

6

Hotellet har en tidløs og avslappet stil med en god blanding av ypperste luksus og kul kunst. Allerede på vei opp til rommet i trappegangen blir vi inspirert. Se det store sort hvite maleriet, dette stedet er virkelig annerledes!

7

Christian ser ganske så glad ut i det han åpner døren til rom 303 som heter Capri Suite. Vi elsker å reise til steder som inspirerer oss i jobben, samtidig som vi kan koble av å ha litt fri. Dette stedet åpner for begge deler så her får vi virkelig både i pose å sekk.

8

Allerede i gangen inn til suiten er det detaljer og kunst som setter standarden.

9

Rommet er innredet etter en eksklusiv eklektisk stil, med utrolige nyanser av farger. Dette er også gjort på en meget smakfull og riktig måte slik at man får en ro i rommene. Man kan nesten føle den gode gamle luksusen og glamouren fra 50 og 60-tallets glade dager når man kommer inn i stuen på rommet.

1011121314

Soverommet skuffer ikke akkurat heller. Det var en drøm å sove her med utgang til den 50m2 store terrassen.

15161718

På terrassen var det en stor loungestue, solsenger og spisestue hvor de dekket opp til frokost om morgenen hvis man ønsket å spise på rommet.

192021

Se den magiske kveldsutsikten over Capri by fra terrassen!

22

Badet var også utrolig fint med eget sminkerom og dobbel vask. I tillegg var det eget dusjrom og badekar.

232425

Etter en lang dag på reisefot bestemte vi oss rett og slett å bli på rommet. Med lapptoppen på fanget og Capri sin by utsikt under tærne puster vi inn middelhavsluften og gleder oss til en ny dag på den magiske øya.

26

I neste innlegg tar vi med dere til stranden på den idylliske øya.

Klem A&C

1 Comment

  1. WOWWWW LOVE IT! fasen vad läcker dekor precis min smak 🙂 Jag blev ressugen till tusen efter detta inlägg och vilken fin blogg ni har här:)

    Jag driver en av Sveriges största Inredningsbloggar inredningsvis.se så kolla gärna in den om ni vill 🙂

    Ha en solig helg 🙂

    LOVE Maria

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *