Drømmedag på stranden

Capri er en drømmeøy! Bare se på bildet av den karakteristiske bukten med Faragoliniene. Faragolini er de høye klippene som strekker seg rett opp mot skyene fra havet. Det har blitt dannet ved erosjon av bølger i havet over lang tid.

Det er ikke bare oss som har funnet frem til dette stedet, i hele bukten ligger luksus båtene tett i tett. Vi skal ned til havnen for å ta en båt ut til vår yndlingsstrand som heter Fontelina Vi tok en taxi fra torget i Capri by. Se så kule taxiene er på Capri! Bare den lille bilturen er en opplevelse med flott landskap og praten med den karismatiske taxisjåføren. Det er sjåføren vår som ringer til båten som skal hente oss ut til den lille strandklubben.

12

Nede ved havnen venter vi som flere andre å bli fraktet ut til den kule hangouten på klippestranden. Om dagen når dagsturistene går gatelangs i lille Capri by rømmer alle som bor på øya ut til de hemmelige småstedene eller ut på sine luksusbåter. Det er tett med turister i byen, så der ønsker vi ikke å være før litt senere om ettermiddagen når dagsturistene er reist til fastlandet igjen.

45

Vi liker Fontelina Beach Club, der er det en herlig avslappet stemning med den flotteste beliggenheten rett ved de flotte fjellformasjonene i vannet.

6

Her koser vi oss med lunsj og god drikke under hver vår blå og hvite parasoll.

78

Etter en herlig dag på Capris klipper tar vi båten tilbake til havnen, og der blir vi hentet av vår sjåfør som kjører oss til byen.

9

Da liker vi å ta turen hjem til hotellet igjen hvor vi nyter et godt glass vin og en øl i vår hotellbar Jacky Bar.

1011

Som resten av hotellet har baren et nydelig interiør. Her er det rolig stemning om ettermiddagen  og skikkelig feststemning om kvelden.

131412

Som vi skrev i vårt forrige innlegg så lengter vi tilbake til denne magiske øya. Vi skal en liten tur hit igjen i Oktober. Da skal vi på cruise i Middelhavet og får et stopp i Napoli, da blir det en tur tilbake til Capri by!

15

Ha en herlig fredag og nyt helgen!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *