Drømmekveld hos Skeidar

Da er enda en helg over og vi sitter med ukesplanen foran oss for å være forberedt på jobb og oppussing hjemme i dagene som kommer. Denne uken blir den siste oppussingsuken på gården, så snart kan vi dele med dere resultatet. Men før den tid så er det masse som skjer!

På torsdag skal vi være med å skape liv og røre på Skeidars store festaften torsdag. Kvelden har de kalt drømmekveld, og det ikke uten grunn! Det blir en skikkelig hyggelig aften med mat og bobler, interiør og foredrag , musikk og feststemning. Det hele begynner kl.20 torsdag den 15.9 og man kan melde seg på her.

1

Kveldens tema er Soverom. Vi skal style et soverom fra en sommerstil til vinterstil i løpet av et par timer. Hvis du har lyst å se oss i action så ta turen til Alnabru denne kvelden! Det er ikke bare oss som står for inspirasjon og styling, vår bloggkollega Franciska skal også skape en soveromstyling som skal skifte fra sommer til vinter på samme gang. Vi har fått hvert vårt tema å jobbe ut ifra.

23

Besøk Skeidar Alnabru på torsdag kveld for god musikk, hygge og masse soverom tips! Vi har også hørt at det skal deles ut store premier og at det er mange knalltilbud denne kvelden! Vi gleder oss til å se så mange som mulig til en interiørprat på torsdag!

introbilde

Ha en nydelig søndag videre og en god begynnelse på arbeidsuken!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *