Ditt eget bibliotek i lommen

Vi elsker å lese bøker når vi skal slappe av. Dessverre er det ikke alltid det å sette seg ned med en ”fysisk” bok passer seg eller at vi har tid. Med Storytel har vi mulighet til å lytte til bøker når vi er på farten.

Storytel er en app som du kan last ned på mobil eller nettbrett (iOS, Android og Windows Phone). Her har du tilgang til tusenvis av bøker i Storytel sitt arkiv med både lydbøker og e-bøker. Les mer om Storytel her. 

Vi er mye på veien i bilen når vi jobber eller er på vei til hytta vår i Rondane, og da er det perfekt å lytte til en lydbok. Med Storytel har vi fått lest/hørt mange bøker som vi lenge har hatt lyst til å lese men ikke har hatt tid til. Vi bruker også denne fantastiske appen når vi er ute rundt på gården å jobber i hagen eller går tur i skogen.

123

Christian elsker å starte dagen med å lytte til litt inspirerende poesi eller historier når han går morgenturen med Chappy. Det er jo nydelig å kunne gå ute i skogen eller nyte utsikten ute på jordet mens man hører på en passende bok. Det kaller vi en riktig fin start på dagen!

4568

Vi har blitt helt hektet på Storytel, og kan anbefale denne mobilappen til alle som setter pris på god litteratur. Storytel har nå en kampanje hvor de tilbyr alle til å prøve ut appen sin gratis i 30 dager. Trykk her for å benytte deg av dette gode tilbudet. Du vil da få ubegrenset tilgang til alle deres bøker under denne prøveperioden. Du kan også laste ned bøker lokalt på mobilen/nettbrettet hvis du skal steder uten nettilgang.

7

Da er det bare å laste ned Storytel og drømme seg bort i bøkenes magiske verden!


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *