Tootsie, vårt nye familiemedlem

Da var det høstferie, og vi har tatt turen opp til hytta på Mysusæter. Vi har gledet oss lenge til ferie siden sommeren stort sett har gått til jobb og oppussing. Men det er en ting til vi har gledet oss enda mer til…..

Det var å hente vår nye valp Tootsie i Lillehammer på veien til hytta. Vi har lenge snakket om at Chappy vår kjære Norfolkterrier burde få en kompis, en liten søster. Hun kan jo ha så mye glede av selskapet både på gården og på hytta. Så nå etter mye tenking bestemte vi oss.

Vi har lenge tenkt på Dvergschnauzer som hund nr.2, men så kom vi over lille Tootsie som var en Dvergschnauzer og Jack Russell mix. Da falt vi begge 2 pladask. Christian tåler ikke så mange hunderaser siden han har allergi, men Norfolk Terrier og Dvergschnauzer går bra.

4

Vi valgte å dra til hytta med den nye valpen og Chappy for den første ”bli kjent tiden”. Det ble vi anbefalt av Torill vår hundetrener siden det er litt mer nøytral grunn en hjemme på gården. Chappy er en liten bestemt dame som i tillegg har blitt relativt bortskjemt. Vi var ikke helt sikre på om hun kom til å godkjenne å dele vår oppmerksomhet med den lille.

5

Tootsie har et positivt og mildt vesen og møter Chappy med masse glede og logring. Chappy derimot har litt mer å stri med. Hun er ikke helt tilfreds….. Her buser det frem en liten vill tass som hun skal plutselig bare dele leker, vår oppmerksomhet og faktisk alt sammen med. Det er en tydelig Chappy som er sjalu og litt lei seg her i huset og det skjærer litt i våre hjerter. Men som det meste så går dette nok bra på sikt, det er jo bare første døgnet.

23

Etter litt lek inne tok vi med oss begge de små på tur. Tootsie kan ikke gå så lange turer enda men vi går et stykke sammen før Christian tar med seg Chappy på en velfortjent langtur.

678

Da blir det valpekos på Annette hjemme på hytta i stedet for tur i dag.

910

Ha en herlig tirsdag!

Klem A&C


2 Comments

  1. I bekken

    To nydelige hunder. Mandag skal vi på Mysuseter og da skal vi beundre hytta fra hotellet. Fint at utsikten nå blir bedre. Lykke til videre.

  2. Men alltså SÅ SÖTA!!! Passar er, vill jag säga. Kram!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *