Ferdig prosjekt i Lofoten

De siste dagene har det vært litt stille på bloggen vår, men bak i kulissene koker det! Vi er endelig ferdige med oppussingen på småbruket og tilbake i full jobb igjen etter høstferien. Men før vi deler med dere oppussingsresultatet her ifra, så har vi lyst å viser dere hvordan det ferdige resultatet av suitene ble i Lofoten på Solsiden Brygge.

Vi delte med dere i tidligere innlegg litt frem prosessen, hvis du ikke har lest det så kan du lese mer her.

Nå er alt klart og rommene er besøkt av gjester som er super fornøyde.

Vårt mål med designet var å skape et lunt interiør som en mini leilighet med store luksusbad og et lite kjøkken. Dette hotellet blir besøkt året rundt og rommene skal virke like innbydende de kalde vintermånedene som om sommeren. Vår fokus var å ta en liten bit av Lofoten inn og skape et varmt og litt rustikt miljø.

1

Gangen inn til rommen er delt opp i inngangsnisjer ved hver dør med en liten hylle med en kul bordlampe/lykt. På andre siden av gangen er det kun en hvit vegg nå, men der skal vi bygge ut trinn to med rom utover vinteren så her blir det likt på begge sider av gangen etter hvert. Vi valgte å bevare det gamle gulvet som viser litt a historien til etasjen, lokalet ble brukt som atelje av en kunstner. Vi syns det ga gangen sjel ved å bevare hennes malingsflekker og det rustikke gulvet som det var med et godt lag gulvlakk over.

23

Inne på rommene så har vi designet et lite kjøkken med kaffemaskin , kjøleskap, oppvaskmaskin og vask. Det er luksus å kunne lage til litt egen frokost mat og nistepakker hvis man ønsker, og fanger man en fisk så har man et sted å holden den kald.

45

Alle rommene har en liten stuekrok med stor tv og litt godt lesestoff både om Lofoten og annen inspirasjon. Vi syns de flotte møblene til Halvor Bakke fra Bohus passet perfekt inn i denne kroken!

678

Så var det det viktigste i et hotellrom og det er sengen. God seng = god søvn! Vi valgte til sist etter mye prøving ut senger fra Jensen. De er aldeles nydelige å sove i. Med det røffe seilet i naturlig lin over får man himmelseng følelsen og det skaper en lun innramming rundt sonen.

1011

Lofoten kom inn i rommet i form av stokkene som holder seilet oppe, de er hentet utenfor og har fungert som rådsdrenger til tørrfisk tørking før. De tøffe kulene i kanten av seilet er fra Mulberry Home sin siste stoffkolleksjon.

1213

Prikken over i-en er de kule putene med motiv av sol og fjell, de ser ut som midnattssolen i Lofoten over fjellene rundt hotellet. De små men så viktige detaljene er fra Object etc. på Lillaker i Oslo. Virkelig en butikk verdt å besøke!

14

Nattbordene fra Storebror og de kule lampene fra Gras gir den rustikke følelsen vi var ute etter mot den røffe panelveggen. Den er malt i interiørbeisen drivved fra Jotun.

15

Til sist men ikke minst badene. Det er viktig med en følelse av vevlær og luksus, og da spiller det en stor rolle hvordan man opplever badet på et hotellrom. Det er deilig å komme hjem til suiten etter en våt og kald tur på havet. Til det lune, varme og lekre badet for å så nyte en nydelig god natt søvn under seilene i taket i den gode sengen.

16171819

Vi var så heldige å bodde den første natten her mens vi stylet, og er det en ting vi allerede lengter tilbake til så er det Lofoten og dette herlige hotellet. Vi digger Solsiden Brygge!

Nå er vi igang med designtrinn to av designet for hotellet, det er hemmelig ennå men neste trinn blir helt unikt og et kjempe gøyalt prosjekt å jobbe med. Vi gleder oss til å dele mer herifra fremover og håper at du blir inspirert til å ta en ferie i Lofoten!

Ha en aldeles nydelig høsthelg!

Klem A&C


2 Comments

  1. Dere er så flinke, klarer alltid å lage til lunt og koselig samtidig som det er luxus følelse 🙂 Gleder meg til å se kjøkkenet deres, tror det er amazing fint! God helg 🙂

  2. inger britt britt haugseter

    Utrolig dyktige dere er altså 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *