Annette maler kulisser

Vi er heldige som har en kreativ og skapende hverdag. Hver uke har vi jobber som krever nytenking både på location og i studio. Denne uke har vi en stor fotoproduksjon for Vakre Hjem & Interiør i vårt studio på småbruket som vi har gledet oss til lenge.

Noen ganger er det en stor jobb å forberede studio for fotoshoot, og det er virkelig tilfellet denne gangen. Annette har en klar ide om et stort veggmaleri som bakgrunn for noen av bildene, og da må det males.

Først må selvfølgelig tapeten fra den forrige fotograferingen fjernes. Den er festet med masse stifter så da må stiftene også fjernes og hullene etter stiften sparkles.

1

Under tapeten dukker det opp en grønn vegg som var kulisse i en tidligere fotografering. Denne må overmales. Det går mye maling og utstyr med i studio og vi sverger til Flügger som en proffleverandør og god samarbeidspartner. Veggen blir grunnet i en lysegrå valør som skal passe som bakgrunn for motivet Annette skal male.

23

Når grunningen er tørr begynner Annette å forberede for veggmaleriet. Det er en del maling som skal til ettersom veggen er 3,5 meter høy og 5 meter bred. Til slike prosjekt bruker vi vanlig vannbasert veggmaling fra Flügger som blir vannet ut etter behov.

4

Her er fargene som skal brukes.

5

Når man skal male i så stort format benyttes litt større pensler enn hva man bruker på et lite lerret.

6

Da er prosessen i gang og de første strøkene er tatt.

7

Det flyter virkelig i studio så god dekking av gulv er viktig.

8

Da har veggen fått nytt motiv og siste finish er i gang.

9

Annette balanserer i høyden mens hun maler de siste justeringene på veggmaleriet.

10

Så var resultatet ferdig og veggen er klar for å gi fotoshooten ett unikt preg. Vi skal ha modell foran kamera til disse bildene, og i dag har vi hentet lass på lass med interiørstyling. Dette blir så gøy!

12

Vi gleder oss masse til fotografering og Annette virker ganske tilfreds med den nye studioveggen.

11

Vi gelder oss til å viser litt bak i kulissen fra fotograferingen. Det ferdige resultatet blir ikke vist før det kommer på trykk i Vakre Hjem & Interiør, og gjett om vi gleder oss til det!

Ha en superfin høstkveld!

Kreativ hilsen fra vårt gårdsstudio!
Klem A&C

2 Comments

  1. inger britt britt haugseter

    den veggen var utrolig flott Anette! 🙂 Lykke til med fotograferingen )

  2. Rå stilig vegg, lykke til med fotograferingen som dere skal ha 🙂 Knall fint bilde av Anette, det siste bildet, stilig 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *