Nordic Blog Cruise

Da har det vært stille noe dager på bloggen vår og dette er grunnen. Vi har vært på cruise med Royal Crabbiean og en hel herlig gjeng med bloggere.

Torsdag morgen gikk vi om bord på den nyeste og største båten til Royal Caribbean som heter Harmony og the Seas. Turen gikk fra Roma via Napoli og slutter i Barcelona. Vi skal dele med dere alt fra reisen i innlegg fremover.

1

Vi var super heldige og fikk lugar i 14 etasje med balkong og utsikt mot den kule Board Walken med teater i enden. Her nøyt vi utsikten og litt bobler i glasset før vi tok turen ned for å møte resten av gjengen.

234

Vi ble invitert til kapteinen alle sammen og det var stas å se hvordan det er på hans arbeidsplass. Kapteinen Gus Andersson fra Sverige var kaptein ombord å møtte oss på en eklektisk spesialbygget scooter.

5

Han fortalte oss om alt ombord og hvordan de jobber med manøvrering og seiling av båten. Det er virkelig et imponerende arbeid han utfører. Det er tydelig at Gus er stolt og ydmyk i jobben som kaptein for dette skipet som er verdens største cruiseskip.

67

Båten er faktisk lengre en Eiffeltårnet og kostet omlag 10 milliarder å bygge. Gus har ansvaret for 6000 passasjerer og et mannskap på 2000 personer. Det er ikke bare bare! Alle oss bloggere var tydelig imponert og syns dette møtet på kapeteinsdekk var magisk.

8

Mens vi var hos kaptein Gus var det en aldeles nydelig solnedgang som vi fikk sett i flotteste panorama fra kapteindekk. Nå var det på tide å pynte seg for kvelden å møtes til en velkomstdrink for å bli bedre kjent med de andre bloggerne på turen.

9

Si hei til denne gjengen!!! Vi er i alt 12 stykker på tur. 6 bloggere fra Sverige og 4 fra Norge med våre vertinner Sølvi og Rosita som jobber i Royal Carabbien. Det er ikke ferie vi er på, denne turen handler om inspirasjon og opplevelser utenom det vanlige. Vi er så heldige å har blitt booket på turen for å holde en foto workshop for de andre bloggerne. Vi forteller alt om den i neste innlegg. Men først har vi lyst å introdusere denne flotte gjengen: fra øverst til venstre: Sølvi Nyhus Amundsen, marketing & PR Executive for Royal Caribbean Norge, så blogger Glenn Henriksen www.glennhenriksen.no, blogger/videoblogger John Valencia http://youtube.com/johnvalencia85 , blogger Johan Larsson www.johanandreaslarsson.se , Christian Thorsbye blogger/videoblogger www.annettechristian.com , blogger Julia Nyland Ørsahl www.julianyland.com. Så fra nederst til venstre: Rosita Lincoln marketing & PR Executive for Royal Caribbean Sverige , Blogger og Podcaster Lisa Fahlåker http://livetfrandenljusasidan.se, blogger og podcaster Angelica Lagergren http://herrochfrulagergren.se https://itunes.apple.com/se/podcast/tvillingpodden/id949304399?mt=2 Blogger og podcaster Annika Myhre http://resfredag.se, blogger og podcaster Jessica Lagergren http://jessicalagergren.se https://itunes.apple.com/se/podcast/tvillingpodden/id949304399?mt=2, Blogger Annette Thorsbye www.annettechristian.com.

10

Etter dette gruppebildet var det tid for velkomstdrink i en bar hvor bartenderen er en robot. Bestillingen skjer via en touchskjerm på bordet. Så blir det vist estimert miksetid av drinken på en digital speiltavle i baren. Så vips har de mekanisk bartenderne mikset drinken din. Baren heter Bionic Bar og er et must å besøke ombord dette skipet.

111213141516

Det er en dynamisk flink og morsom gjeng å reise med. Vi syns det er ekstra gøy å være på bloggtur med folk fra andre land også. Det er så mye erfaringer og tips som blir delt rundt dette bordet. Vi er virkelig heldige som jobber slik, herlige folk på et fantastisk lekker båt! Følg med videre, vi skal dele med dere fra vår fantastiske workshop dag på Capri om et par dager!

Ha en fin mandag videre, klem A&C


2 Comments

  1. Vilket fint inlägg! Och vilket gäng på bilden alltså – underbar bild på dito människor!

    Det var så himla roligt att träffa och hänga med er! Kram

  2. Så fina bilder, och vilken fantastisk resa. Så glad att jag fick chansen att lära känna er!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *