Workshop på Capri

På vår cruisetur har vi noen stop på veien og et av dem var i Napoli. Vi har et yndlingsreisemål i nærheten av Napoli som vi har skrevet om før, og det er Capri. Denne dagen i land hadde vi planlagt å ta med oss alle bloggere for å holde en kreativ fotoworkshop på denne idylliske øya.

Når vi våknet denne morgenen var det sorte skyer og regnet plasket ned på dekket utenfor vår lugarbalkong. Det var ikke akkurat dette været vi hadde bestilt men det kan ikke hjelpe, da er det bare å pakke sekken med regntøy å håpe det klarner utover dagen.

På kaia møter vi gjengen som er supergira og klare for Capri. Det er ingen som tenker på regnet, alle er optimister og 100% prosent sikre på noen solstråler i løpet av dagen.

1lav

På vei utfra havnen om bord på hurtigbåten drypper det fortsatt litt fra himmelen. Båten til Capri tar 30-40 minutter og i dette været så tar nok turen litt lengre enn vanlig.

2lav

Så plutselig åpner seg himmelen seg og solen titter frem som på bestilling. Akkurat når vi nærmer oss vår destinasjon! Det er rett og slett et magisk lys på havet og alle våre influenser venner dokumenterer det vakre synet.

3lav4lav

Vell fremme på øya skynder vi oss opp med banen til toppen av øya. Det er der vi har dagens første fotostopp. Vi skal jobbe oss ut fra torget i Capri by. Fotooppdraget for dagen er ”Streets of Capri”, så temaet er ganske fritt. Flere begynner dokumenteringen på linebanen. Det er virkelig gøy å reise med likesinnede som oss, det blir dokumenter hele tiden med både kamera, filmutstyr og mobil.

5lav6lav

Oppe på torget møter Christian en gammel venn. Stefano Gabbana og han møttes i Cannes for noen år siden og nå krysset veiene igjen. Stefano forteller at de har en fotografering av deres nye vårkampanje på torget, og hele blogggjengen vår blir kastet rett inn i motehimmelriket.

7lav8lav

Det er så utrolig inspirerende og kult å få være med på en slik fotografering. Det er skikkelig action og torget vimler med fotografer og filmfolk rundt modellene. Se på stemningen her.

9lav10lav11lav

Christian filmet masse ”bak i kulissene” materiale mens vi hang rundt på settet.

12lav

Se noe av det Christian filmet fra vår dag i Capri under:

Når fotoshooten var ferdig kom de bort til oss å ba oss signere et skjema. Det er slik at flere av oss var med på bildene de tok, og for å kunne bruke dem måtte vi samtykke i bruken. GØY!

13lav

Allerede samme kveld hadde Dolce&Gabbana Instagrammen postet et bilde hvor bakhodet av Annette var med 😉 He he!

14lav

Når fotograferingen var over gikk luften litt ut av ballongen. Vi tok en liten fotopause og shoppet litt i et par timer.

15lav

Det er masse små søte gater og smug i byen med de beste designermerker representert. Vi måtte innom flere butikker på veien.

16lav17lav18lav19lav

Etter en lang formiddag med masse inntrykk, foto og shopping smakte det godt med litt lunsj. Vi elsker Italiensk mat og i dette området er mozzarellaen fersk og aldeles nydelig god!

20lav

Vi møte også våre venner til lunsj, og her var det også noen som hadde shoppet litt!

21lav

Resten av ettermiddagen var satt av til fortsettelse av workshopen og alle var rundt og fotograferte bilder til sine personlige prosjekter. Bildene skal presenteres på gruppemøte dagen etter om bord på båten.

22lav23lav

Etter en slik dag er det nydelig å vende snuten tilbake mot den fantastiske båten vi bor på. Her venter en velkomstdrink og Italiensk aften i Jamie Olivers restaurant. Livet blir liksom ikke så mye bedre og tenk så heldige vi var med været, det ble ikke regn utpå dagen allikevel!

24lav

Følg med videre, om noen dager skal vi dele med dere litt om aktivitetene om bord på Harmony of the Seas. Så har vi fått muligheten å gi våre lesere en rabatt på cruise, så nå lønner det seg å bestille cruise snart!

Ha en fantastisk kveld!

Klem

Annette & Christian

1 Comment

  1. Så många fina bilder. Och tänk att ditt bakhuvud numera är superkänt… 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *