Foto av vårt nye kjøkken

Da var vi tilbake på gården fra cruise og i full sving igjen med hverdagslivet. I dag jobbet vi hjemme på gården, hvor vi har fotografert vårt nyoppussede kjøkken. Vi er så heldige, kjøkkenet vårt kommer på trykk i kjøkkenutgaven til Vakre Hjem & Interiør som er utgave nr. 2 neste år.


Så i dag var det full sving på kjøkkenet med dekorasjon og kamerautstyr. Vi stylet faktisk allerede i går!

12

Vårt forrige kjøkken var også på trykk, og da var det Christian som frontet saken på bildene . Så denne gangen var det Annette sin tur til å stille foran kamera.

3

Det er så masse detaljer vi har lyst til å vise og fortelle om fra vårt nye kjøkken, men det meste må vi vente med til mars. Vi har ikke lyst å vise så mye før det er på trykk. Men da lover vi dere at vi skal dele alt av tips og detaljer!

4

Denne tiden på året er det ikke så lett å ta bilder. Lyset er kun godt i noen få timer midt på dagen og solen ligger lavt og skaper mye høylys i rommet. Det var en kamp med været og klokken i dag. Endelig klokken 15.05 så kom skyene, så da måtte vi svinge oss rundt siden det da er kun 2 timer igjen med godt lys.

5

En detalj vi har lyst å dele med dere fra det nye gårdskjøkkenet er den deilige store porselensvasken fra Villeroy & Boch. Vi har lenge drømt om en stor vask i porselen og endelig har vi fått en slik.

6

Valget falt på porselen fordi det er et hardt keramisk materiale som er svært slitesterkt, og lett å holde rent. Det egner seg derfor godt på kjøkkenet. Lekkert til et klassisk gårdskjøkken.

7

Vi syns kvaliteten og formen på vasken til Villeroy & Boch var best. Så da ble det denne vasken, uten diskusjon og total enstemmighet her i huset på dette valget.

89

En annen liten ting til som er helt superdeilig på det nye kjøkkenet er den lille hånddusjen. Den er så praktisk når man skal skylle rent i både kasteroller og vasken etter bruk.

10

Neste uke skal vi besøke showroomet til Villeroy & Boch for å se på nyheter og juleting. Vi gleder oss masse til det og skal selvfølgelig dele med dere masse bilder på bloggen av nyheter og besøket.

Nå er det snart helg og vi skal ha familiebesøk fra Finland på gården og gleder oss til det. Så kommer det et oppfølgingsinnlegg fra cruiset vi var på om et par dager med rabattkode vi kan gi deg som leser, så klikk deg innom bloggen i helgen også.

Ha en fin kveld og god natt, klem A&C


1 Comment

  1. Kjøkkenet ser lekkert ut 🙂 Anette burde være mere foran kamera, det virkelig kler deg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *