Action om bord

Da er vi vel tilbake på småbruket etter den fantastiske reisen vi hadde på cruise i Middelhavet med Royal Caribbean – Harmony of the Seas. Vi lengter allerede tilbake, det var så gøy på denne turen.

Noe av det som vi bet oss merke i på båten var alle de morsomme aktivitetene du kan delta på ombord båten. På denne båten er det ikke bare masse nydelig mat og drikke i utallige restauranter som frister. Her er det lagt til rette for masse morsomme action aktiviteter. Vi har valgt å dele med dere våre fire favoritter.

Nr.1 Zipline

Fra en side til en annen av båten på øverste dekk er det mulig å zipline. Her er det bare hive seg utfor med et fast grep og dingle seg over til den andre siden. Det er et luftig svev, det er 10 etasje. fritt fall under deg.

1234 5

Nr. 2 Lær deg å Surfe

Øverst oppe på dekk er det to stykker Flow Riders surfesimulator. Her er det bare kose seg i bølgene med de flinke surfe instruktørene. Har du ikke klart å surfe før så knekker du koden på dette lynkurset.

678

Nr. 3 Ultimate Abyss

Barnet i oss våknet da vi så denne sklien. Fra 15 etasje. ned til 6 dekk svinger seg sklien gjennom luften. Denne sklien er et must å kjøre!

91011 12

Nr. 4 Basketball

Det er en stor basketbane ute på dekk. For Christian som har spilt basket i mange år var dette et kjempe pluss!

1314

Det er også masse andre aktiviteter om bord som klatrevegg, karusell, bassenger med vannsklie, trimrom med løpebane, spa m.m Vi kan garantere deg at det ikke er mulig å kjede seg om bord Harmony of the Seas!

15

Blir du fristet til å reise på cruise? Vi er så heldige som Royal Caribbean og Celebrity Cruises samarbeidspartnere å kunne tilby våre blogg lesere 10% rabatt om du bestiller cruise før 30 november. Reis til Karibien eller ta en liknende tur som oss i Middelhavet, mulighetene og reisene er mange!

Rabatten på -10% gjelder:

  • Om du bestiller hos Royal Caribbeans bookavdeling på telefon 815 00 175, eller på mail: infono@rccl.com
  • Oppgi koden “Blogg Nordic” for å oppnå rabatten
  • Tilbudet gjelder cruise både på Royal Caribbean Cruises og Celebrity Cruises
  • Rabattkoden gjelder på cruisets grunnpris
  • Du må booke reisen din senest 30. november, men trenger ikke å reise før det.

Ha en herlig søndag videre!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *