Dilla på suppe

Vi har dilla på supper om dagen. Det er så varmende og supper kan ha like mye smaksvariasjoner som det fines råvarer. I vårt forrige innlegg delte vi med dere oppskriften på en nydelig fiskesuppe. Nå har vi lyst å tipse deg om dette fantastiske suppeserviset ”Soup Passion” fra Villeroy & Boch.

Serviset er på toppen av vår ønskeliste til jul. Vi liker hvordan alle deler er designet med innovasjon i forhold til servering av suppe og tilbehør. Samtidig er det klassisk og rent i hvitt så det er lett å kombinere med andre serviser vi har hjemme.

1

Bare se denne vakre dobble suppeskålen, det er helt genialt å servere suppe i den ene og en frisk salat ved siden av.

2

Eller hva med denne bollen med lokk som holder varmen samtidig som den kan fylles opp med ingredienser og krydder til suppen. Vi bare digger konseptet!

3

Serien er tydelig inspirert av det asiatiske kjøkken og serveringsmåte. Vi liker suppeskjeen i kombinasjon med pinner til alle type supper. La deg ikke begrense til å bare servere asiatisk mat fra serviset , det passer til alle slags supper og alt av mat servert i en dyp tallerken.

46

Den store serveringsbollen med lokk tåler ovn og alle deler kan brukes i mikrobølgeovn og går rett i oppvaskmaskinen.

5

Besøk nettbutikken her for å se hele kolleksjonen. 

Da håper vi på flere harde pakker under juletreet i år 😉

Ha en herlig weekend!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *