En ”vanlig” fotodag i Marrakech

Marrakech er kontrastenes by. Mange som reiser hit for første gangen kan bli lettere skremte. Det er mye kaos og ting vi ikke er vant til å se i vår trygge og ryddige hverdag. Men for dem som er på jakt etter fotolocations og et unikt lys er dette virkelig drømmestedet!

Vi pakker fotobaggen og hiver oss i bilene til våre faste sjåfører om morgenen fullt klare over at dette kan bli en lang dag med mange utfordringer. Se video under fra turen til ruinene med våre fantastiske glade og trofaste sjåfører:

Da er vi klare for avreise til fotojobb!

12

Denne dagen skal vi ta bilder i en forlatt ruin hvor det bor uteliggere, esler og ander dyr om hverandre. Dette er virkelig en fotolocation utenom det vanlige. Grunnen til at vi ønsket å ta bilder her er at vi har passert stedet så mange ganger til og fra vår Riad og alltid lagt merke til den forlatte ruinen. Da våkner nysgjerrigheten i oss! Hva er dette, kan vi jobbe her?? Vi må besøke stedet!

3

Heldigvis ser stedet ganske så rolig ut når vi er fremme og pakker ut av bilen. Det er kun sauer og esler samt noen løshunder som trasker rundt ruinen på jakt etter søppel. Dyr er lett å forholde seg til, det er verre med trøtte uforutsigbare folk!

4

Vi rigger til utstyret og tar oss til rette. Annette har funnet noe dekk som funker fint som fotokrakk denne dagen ;).

5

Målet med fotograferingen var å få noen kule bilder til vår hjemmeside. Vi hadde også med oss blogger Sarah og henne kjæreste Edward som også ønsket å produsere fotomateriale utenom det vanlige.

67

Det er kjempegøy å jobbe kreativt slik som dette, man får et kikk og i tillegg både spenning og utfordringer. Her er stylingposene lagt på det tryggeste stedet mellom alt søppel!

8

Slik ble vårt profilbilde, vi valgte å redigere det i sorthvitt for å skape et mer nøytralt utrykk.

9

Se video fra denne fotodagen under (videoen må avspilles på youtube):

Så var det Sarahs tur foran kamera, det er ikke lett å prestere i slike forhold med flott kjole og høye heler i 35 grader i en skitten ruin. Hun var kjempe flink!

10

Det er ikke glamorøst å stå trøkket oppi baksiden av kamera en hel dag på et slikt sted i så høy varme, det er ufattelig slitsom men veldig verdt det. Resultatet lever man lenge på i etterkant.

1112

Det er det godt å komme hjem til Riaden etter den lange fotodagen og nyte en real burger middag, YES, det er faktisk McDonalds i Marrakech!

1314

Vi har fått flere forespørsler om  å holde fotoworkshop i Marrakech for alle som ønsker å utvikle sin fotointeresse. Vi vurderer virkelig å gjøre det! Hvis du syns dette hadde vært interessant å reise med oss så send oss gjerne en email eller legg igjen en kommentar under innlegget.

Vi ønsker deg en fin kveld!

Klem A&C


1 Comment

  1. Hei,
    har sansen for dere to og hva dere holder på med;-)
    Hadde glatt blitt med på en fotoworkshop, så mail meg gjerne om det skulle bli aktuelt.

    Hilsen
    Ann-Kristin

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *