På jobb i vinhimmelen

Siden vi skrev om vårt besøk av Christer i vinkjelleren vår så har vi lyst til å dele litt mer av jobben vi gjør sammen. Vår jobb er veldig variert og noen ganger er vi ekstra heldige i forhold til oppdrag. I dette innlegget deler vi med dere vår fantastiske filmtur til Verona med Christer.

Vi ble invitert med til Verona i Italia for å dokumentere høsting av årets vindruer, men også produksjonen av vår favorittvin! Her på bildene koser Christer seg med årets høsting. Druene er nydelig gode og søte så dette må bli bra vin!

123

Anitche Terre er en fantastisk produsent som vi har sverget til i flere år. Vinen de produserer er av ypperste kvalitet, vi legger ikke skjul på at vi elsker Italienske viner.

4

Det er lange dager med foto og filmproduksjon på slike turer. Men hva gjør vel det når man har lange pauser på gourmetrestauranter. Christer er helt rå på mat og vin og han har full kontroll på hvor vi skal hygge oss mellom slagene.

6

Å ja, i Italia nyter vi vin til lunsj ;).

7

Det var på denne turen vi ble introdusert til vår yndlingsrødvin Amore. Det er en rund og god rødvin med perfekt balanse mellom sødme og fylde. I tillegg er den økologisk. Designet på flasken trekker ikke ned vinen heller. Rett og slett vår julevin i år og noe vi syns er hyggelig å gi i presang til familie og venner.

8

Etter lunsjen var det full action igjen med film i vinkjelleren på anlegget utenfor Verona.

9

Se filmene Christian produserte under her:

Så filmet vi lagring av Amarone druer. Druene blir tørket i store haller på paller før de blir presset og saftet til vin.

10

Christer og Christian er konsentrert mens Annette dokumenterer bak i kulissene.

11

Så endelig et lite møte med Amore vinen vår. Christer er tydelig tilfreds med vinen og det var på denne turen han gjorde valget å importere den til Norge. Vi er så heldige å få lov til å være med når slike store ting skjer.

1213

Det er ikke bare planke kjøring i jobben vår. Christian fikk store utfordringer på denne turen. Det er ingen lek å fly ned til Italia med full fotopakke og drone på ryggen. Det er masse regler i forhold til reise med slikt utstyr. På denne turen lærte vi masse i forhold til pakking og sending av utstyret vi jobber med. I tillegg ønsket produsenten dronefilm innendørs i produksjonshallen. Det krever ganske mye erfaring å fly en drone inne over hodet på folk.

14

Så var det dokumentering av Amarone produksjonen. Denne vinen er helt tydelig Christers hjerte vin ;).

151617

Så var det kveld og de gjestfrie vinprodusentene inviterte til festmiddag. Det blir ikke en bedre avslutting på en lang arbeidsdag enn dette. Her gikk det i brede smil og magnumflasker. Vi feiret bursdagen til sønnen til produsentene.

192021

Tusen takk kjære Christer for et fantastisk samarbeid og tur!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *