Ørkenpause på La Pause

Da teller vi ned, det er 2 uker igjen til Annette setter seg på flyet igjen for å jobbe en uke i Marrakech. Agendaen for denne turen er møbelproduksjon for Annettes venninne Elisabeth som har kjøpt seg hus i Spania.

Men før vi deler mer fra denne turen har vi lyst å ta dere med til et av våre favorittsteder ute i ødemarken 45 minutter utenfor Marrakech.

1

La Pause er en herlig oase midt i en liten dal omringet av masse røff natur. Her er en omgitt av et steinete ørkenlandskap med de flotte Atlasfjellene i bakgrunnen.

23

Vi besøkte stedet for å fotografere det for Elle Decoration. Vi er så heldige som får muligheten å besøke slike unike steder i jobben vår. På dette besøket fikk vi masse tid til å nyte det flotte ørkenstedet også.

4

På La Pause virker det som tiden stopper opp og alt står litt stille. Her henter vi en real pust i bakken etter det vrimlende livet i Marrakech by.

5

Huset vi bodde i var et tradisjonelt Marokkansk hus bygget i leire. Hele stilen på stedet er avslappet og eksklusivt, men samtidig litt primitivt. Dette er en herlig måte å feriere på, her får vi tilgang på avslapping og da kommer kreativiteten!

67 89

Se så kult og bohemsk interiøret og eksteriøret her er.

101112 13141516 171819 20

Når solen går ned i horisonten tenner de store bålfat og levende lys i kandelabrer og lykter over hele eiendommen. Det er en magisk stemning her om kvelden.

212224

Det er så herlig stille rundt i ødemarken. Middagen blir servert i den tradisjonelle Berber teltene og her spiste vi den beste Marokkanske maten vi har smakt.

23

La Pause tilbyr masse aktiviteter hvis man har lyst på action. Vi var jo på fotojobb så konsentrerte oss om det. Men andre gjester spilte ørkengolf og red på hester og kamel. Man kan også leie ATV å kjøre med guide ute i det øde landskapet.

25

Etter en lang fotodag var det deilig med avslapping i berberteltet og i hengekøyen med alle de søte resort dyrene. Eslene og hundene går fritt rundt på eiendommen og de er så sosiale og snille.

2627

Vi vil virkelig anbefalle dere som reiser til Marrakech å ta et døgn eller flere på dette stedet i ødemarken. Marrakech er intensivt og det er en herlig kontrast å oppsøke dette stedet hvor tiden står stille.

28

Ha en fantastisk mandag!

Klem A&C


1 Comment

  1. inger britt haugseter

    takk for turen jeg fikk bli med på via bildene 🙂

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *