Julegaven til hundeelskere

Da er sesongen i gang og alle julepresanger skal planlegges og handles inn. Noe har vi allerede i boks men de fleste gaver skal shoppes i ukene som kommer.

Vi har lyst å tipse alle som sliter med å finne en presang til hundelskere. Det er flere av oss der ute som har hund i stedet for barn. Med det følger et like engasjert forhold til våre små firbeinte ”barn”.

Vi falt pladask når vi fikk se disse fantastiske putene og stoffene fra Chelsea Textiles. Det er en hel kolleksjon med vakre håndbroderte stoffer med masse ulike hunder og situasjoner på.

1

Yes , produktene koster en hel del. MEN husk at dette er av ypperste kvalitet og faktisk håndbrodert! Dette er kanskje ikke puten vi hadde lagt i hundekurven til Chappy eller Tootsie, til dem har vi planlagt andre type gaver. Dette er gaven vi ønsker oss selv til godstolen eller sofaen. Vi kan virkelig se for oss at det er andre hundeelskere der ute som kunne tenkt seg det samme.

345

Designeren bak stoffene heter Domenica More Gordon. Hun viser våre firbeinte bestevenner på en herlig måte, og så gøy at det er på tekstil!

67

Våre favoritter er de to nye putene som heter ”Dogs & Butterflies” og ”Terriers Chasing Balls”, det er virkelig som å se Chappy og Tootsie <3.

89

Men sjekk ikke bare ut stoffene fra denne produsenten. De har også de vakreste møbler. Nydelig utforming i vakre farger og den beste kvaliteten! Se nettside her.

10

Det er Poesi Interiør som har agenturet for Chealsea Textiles i Norge. Kontakt dem for å forhøre dere om forhandlere i ditt nærområde:

Poesi Interiøragentur 
Erling Skjalgssonsgt. 19a
0267 Oslo
Norway

T: +47 22 12 81 80
F: +47 22 12 81 90
E: post@poesiinterior.no

Ha en herlig kveld og nydelig start på en ny weekend!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *