Jul hos Cathrine

Da er det andre advent og første søndagen i desember. Nå er det ikke lenge til jul!

I jobben vår besøker vi og fotograferer mange flotte hjem og hytter. Fremover har vi lyst å dele med deg et hjem eller fritidsbolig den første søndagen hver måned. Og siden det er advent og snart jul inviterer vi deg med til den vakre julepyntede leiligheten til Cathrine.

Cathrine er interiørdesigner og det syns i hennes Oslo leilighet. Hun har en vakker sval, eklektisk og klassisk stil. Vi lar bildene tale for seg og håper at denne vakre juledekorasjonen inspirerer deg også.

132456789101112131415

God andre advent!

Klem A&C

1 Comment

  1. Hei, så nydelig!
    Takk for at dere deler 🙂

    Det er et par, “må ha” produkter her, og jeg lurer på om dette kommer i et blad eller noe slikt? (Altså den “lampa” med stearinlys er svar på mine drømmer – skulle veldig gjerne ha visst hvor den er i fra + litt om materialvalg på badet..)

    Julia

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *