Julegave til de små

Alle barn elsker de store pakkene, og dette er i tillegg en gave som er et minne for livet.

Selv om vi ikke har egne barn elsker vi å skjemme bort våre tanteunger, og da ønsker vi alltid å finne gaver som er litt mer varig og ikke så ”plastikk”. En gave som kan følge barnet i flere år er noe vi liker å gi. Da er det heller ikke så rart at vi har lagt vår elsk på produktene til lengde.no. Les mer om deres fantastiske målestokker for barn og hvordan du monterer dem her.

11-3

Vi vår på førjulsbesøk hos Christian sin søster Nina denne uken, og da ønsket vi å gi vårt yngste tantebarn en målestokk fra lengde.no. Dette var virkelig en gave som falt i smak!

1lav2lav3lav4lav

Målestokken ble tatt i bruk med en gang den var pakket ut, og da var alle andre leker inkludert den fine lekebilen helt uinteressante.  Hun målte og målte seg selv og syntes dette var utrolig gøy. I følge henne så skal hun ha vokst noen centimeter i løpet av dagen 😉

5lav6lav7lav

Siden vi hadde med vår lille valp Tootsie som vokser mye om dagen så syntes vårt kjære tantebarn at det var viktig at vi målte henne også. Tootsie som er en leken og nysgjerrig liten krabat var villig med på denne leken!

8lav

Vi er veldig glad for at det finnes slike fine og nyttige gaver til barn der ute, og håper at dette kan gi dere noen gode gavetips til de minste i familien. Disse lekre målestokkene kan dere bestille her.

Ha fortsatt en fantastisk førjulstid!

Klem A&C


Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *