Ost og vin med Christers vinglass

Vinkjelleren er et sted vi hygger oss mye i disse tider. I julehøytiden nyter vi gjerne god vin, og noen ganger er det deilig å ha noe enkelt på menyen etter all julematlaging. Da dekker vi gjerne til en hyggelig osteaften!

Christer er en god venn og samarbeidsparter som besøker gården ofte. Vi liker å dele hyggestunder med livsnytere, og Christer er ekspert på dette felt med sin store kunnskap om vin og mat!

123

I fjor lanserte han sin egen glasslinje produsert av Orrefors. Vi har nå brukt glassene i et år og vi må helt ærlig innrømme at dette har blitt våre favorittvinglass. Det er utviklet med unike smaksriller på innsiden av glasset. Rillene er dekorative, men det er ikke derfor de pryder glasset. De har en viktig funksjon, når vinen blir rullet i glasset slår vinen mot smaksrillene og vinen lukter og smaker tydeligere. Se Christers video om glassene her:

Vi har nå fullt sett av glassene for vann, champagne, rødvin, hvitvin og de nyeste Bourgogne glassene som er ypperlige for en ekstra god rødvin til jul.

6

I vinkjelleren dekker vi opp med rødvin og vannglassene til ostetallerkenen vi skal kose oss med. Så dekorer vi med rustikke detaljer som vi synes passer i vinkjelleren som har et røft preg. Tretallerkene er produsert av Muubs, de fant vi på Lykkelig på Haver. Bestikke er fra Home & Cottage, og de vakre glassjulekulene med rep kjøpte vi på Country Chic. De kule stoff serviettene har Annette fått av sin mor og er et innkjøp fra en reise i Østen.

4

Da er det bare å nyte den gode osten med de fruktige marmeladene som tilbehør. Husk at en ostekveld er perfekt romjulshygge!

5

Det er sikkert en del av dere der ute som har noen julepresanger igjen å shoppe, og glassene til Christer er en genial presang til alle vinelskere!

Ha en herlig lillejulaften i morgen,

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *