Bak i kulissene fra gårdsstudio

Vi jobber mye i studio om dagen og har en lang liste med kreative fotoproduksjoner som skal skapes for resten av året.

I januarutgaven av Vakre Hjem & Interiør er en fotoserie på trykk som ble skapt i gårdsstudio i fjor. Temaet kalte vi ”Grønn natur Bodvar”. I dette innlegget deler vi hvordan det ser ut i kaoset på veien frem til det perfekte resultatet.

Veggene i studio bytter farge nesten hver uke og denne gangen malte vi over den blå veggen med en dyp grønnfarge. Det er ikke bare veggene som males i studio, på rekkverket til mesaninen henger stoffer fra Christian Lacroix som er levert av Riis Interiør for å sys om til puter og andre tekstilgjenstander.

1

Vi bruker flere dager på planlegging og forarbeid i studio før en slik interiørproduksjon. Først skal temaet planlegges, og da er det viktig å skape en ide som er nytenkende og inspirerende. Etter at iden er spikret begynner de fysiske forberedelsene av kulissene. Denne gangen skal hele studio skapes om til en grønn oase, og da blir veggene sparklet og malt i en herlig dyp smaragdgrønn nyanse.

2

Valget av fargekode falt på nummer 3507 fra Flügger som vi syns har den perfekte dype grønntonen til denne temaproduksjonen.

3

Før ting blir stylet til minste detalj og perfeksjon er det kaos bak i kulissene.

45

Hele dette fototemaet er inspirert av de flotte stoffene til Christian Lacroix som er produsert av Designers Guild. Her henger stoffene vi valgte ut til produksjonen.

6

Her er et av de ferdig produserte bildene som er på trykk i Vakre Hjem & Interiør som er ute nå. Det er maks inspirasjon for deg som ønsker å skape den bugnende grønne stilen i ditt hjem.

7

Vi gleder oss til å dele flere bilder med deg fra denne temaproduksjonen om noen dager.

Ha en fin mandagskveld!

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *