Grønn natur budoar

I forrige innlegg delte vi med dere litt bilder bak i kulissene fra foto produksjonen i studio på gården. Grønn natur budoar var teamet som skulle skapes for soveroms utgaven nr. 1 2017 til Vakre Hjem & Interiør. Slik ble resultatet etter et par dagers maling og rigging i studio.

Farger og mønstre tydelig tilbake i interiør trendbildet. Det er flere som ønsker å implementere farger i hjemmene sine etter en lang periode med nøytralt fargebruk. Vi ser at mange velger å male en kontrastvegg eller et helt rom i en dyp valør, og grønn er en kommende trendfarge.

Grønne planter og palmemønster ser vi også flere steder i dekoren. Kombinert med rottingmøbler,  mønstrede stoffer og tapet understrekes denne stilen og gir et rom et bugnende jungelinspirert interiør.

123

Med den dypgrønne veggfargen med kode 3507 fra Flügger, og tapeten Canopy-or designet av Christian Lacroix skapte vi riktig ramme for resten av interiør valgene til bildene.

45

Resten av interiøret og dekoren er fra leverandørene og butikkene: Balzac , Cozy Room, Milla Boutique og Broste.

678

Det mønstrede stoffet i sengen heter Canopy-Malachite samme mønster som tapeten med hvit bakgrunn. Sammen med den mose gulgrønne fløyelen designet av  Nina Campbell kode: NCF4160-02 skapte vi en farge og mønstermiks som gir assosiasjoner til jungel og natur.

91011

Ønsker du å skape en slik stil anbefaler vi deg å begynne med valg av vegg farge og tapet samt stoffer. Stoffene vi brukte til denne stylingen er fra Riis interiør og Poesi interiør, du kan følge dem på Instagram for inspirasjon.

Vi håper at flere blir inspirert til å bruke farger i hjemmene og våger å gå litt egne veier i valget av dekor. Det er så gøy å skape et personlig preg på hjemmet med et interiør som overrasker!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *