Kjøkkenet er endelig på trykk!

I dag var det vekking klokken 6 for å begynne dagen med snekker i studio. Det er skikkelig kaos i bak kulissene og alle kriker og kroker av gårdsstudioet er fylt med interiører som vi har lånt fra flere butikker.

Vi jobber med en storproduksjon denne uken i samarbeid med Byggma. Vi har veggplater i masse ulike farger og tak som skal være ramme for 8 ulike interiør styling temaer. Vi gelder oss til å vise frem resultatet. Men i dag er det rett og slett mye snekring og litt kaos i studio.

123

Annette fikk seg en pust i bakken mens snekkeren monterte det som skal bli et kulisse tak til et av temaene. Da var det godt å sette seg i studio trappen med den ferskete utgaven av Vakre Hjem & Interiør og en stor kopp kaffe.

4

Dette magasinet har vi gledet oss til lenge å lese, vårt nyoppussede gårdskjøkken er på trykk! Vi har ventet med å vise bilder fra det nye kjøkkenet til det er på trykk og endelig er det ute i bladhyllene.

56

Det var en herlig start på den hektiske produksjonsdagen. Vi er kjempe fornøyde med den flotte reportasjen på hele 8 sider! Løp, kjøp og les 😉

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *