Weekend på gården

Da har det vært helg igjen og gården inviterer til lavere puls og tempo etter ukens jobb. Ute henger det en tung vintertåke. Da er det godt å kose seg inne foran peisen. I sommer fikk vi montert kakkelovn og den har vi hatt veldig mye glede av i vinter!

1

Kakkelovnen ble montert rett før vi pusset opp kjøkkenet. Når kjøkkenet sto klart ble det en helhetlig harmoni i rommene.

2

Vi fyrer opp i bjørkeved hentet fra egen skog som er kløvet og tørket bak låven et par år.

34

Det er magisk med kakkelovn, varmen er helt unik! Når vi fyrer 4-5 kubber om kvelden, stenger luken og setter oksygen tilførselen lavt så er kakkelovnen varm helt til neste dag ut på kvelden. Det er luksus om vinteren!!

567

Denne helgen har vi flyttet inn godstolen foran kakkelovnen for litt ekstra varm weekendkos. Det ligger en stor bunke interiørmagasiner ulest som vi har gledet oss til å titte i perm til perm. Det blir ikke bedre en når det skjer foran den lune kakkelovnen med et godt glas rødvin!

89

Vi har også kjøpt boken The Natural Home for inspirasjon og har ikke hatt tid før nå til å se i den. Dette kjenner vi blir en skikkelig kosehelg med masse inspirasjon!

10

Når man sitter foran denne majestetiske kakkelovnen fra Gabrielsen kan man ikke la være å sette ned boken en stund for å la blikket nyte synet av den vakre håndlagende ovnen. Dette er et smykke i rommet og skaper så mye glede vi ikke har ord til å beskrive engang. Men vi kan jo prøve: vakkert og praktisk på samme gang, bedre blir det ikke…

11

Her går helgetimene raskere en det man ønsker, og vips er det en ny arbeidsuke. Så husk å nyte helgen mens den er her!!!

1213

Klem A&C

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *