Kulissemaling i studio

Hei og god søndag! Vi jobber iherdig i studio om dagen og det er store produksjoner pågang for produkt kunder og magasiner. Vi er stolte av å jobbe med den norske veggplatemerket Forestia som produserer blant annet veggplatene Wall 2 Paint.

Vi sverger til Walls 2 Paint i studio siden det er så trolig lette å montere. Det er bare å klikke på og skru i noe få skruer og vips så er veggen klar til å males. Vi har gjerne flere ulike temaer til produksjon på en dag så da er det viktig med produkter som er lett å montere og som er av god kvalitet. Vi montrer platene på kulisserammer som let kan flyttes rundt i studio rommet. Her monterer vår faste snekker Tomek plater som skal bli backdroppen til temaet ”Leken Glad Hipster” for Byggma fotoshooten.

Etter at platene er på plass så er det bare å rulle i vei med maling. Grunntonen til denne fotograferingen er kode 4417 fra Flugger eller i NCS kode: S 5010-R10B.

Det holder med 2 strøk med maling for å dekke platene. Vår hund Tootsie som nå er 7 måneder elsker å være med på alt av action i studio =).

Til dette temaet skal vi male et mønster på veggen for å skape et litt lekent preg. Annette bruker kasserolle lokk som mal når hun skisserer opp med blyant mønstret på veggen. Hvis du vill gjøre dette hjemme la malingen tørke godt før du tegner på veggen.

Så maler hun over streken på fri hånd med en helt vanlig veggmalingsfarge.

Etter at malingen har tørket er det på tide å få på plass stylingen til temaet. Vi har tolket Leken Glad Hipster på følgende måte:

Interiør stilen er for den lekne typen som er litt bohemsk og uhøytidelig. Her er alt lov men stikkordet er å blande personlige ting med gammelt, nytt og etnisk. Farger er tydelig representert i denne interiørstilen og det er et interiør som gjør en glad. Det handler ikke om det rene eller perfekte men det å understreke en personlig stil.

Ønsker alle en herlig søndag =)

3 Comments

  1. Alltså, ni är så SJUKT duktiga. Så otroligt snyggt!

  2. Det ser helt fantastisk ut Annette! For en jobb! 🙂

    1. Annette & Christian

      Tusen takk Franciska <3 så koselig feedback! klem A

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *