Jeg tar lappen

Endelig er det weekend etter en lang arbeids uke med hektiske arbeidsdager. Denne helgen har jeg tatt fri fra alt og pakker bilen for å kjøre opp til hytta på Mysusæter i Rondane.

Min god venninne Lotta blir med opp på fjellet og så tar vi med oss lille Tootsie. Nå skal vi kose oss med masse ski, hygge i solveggen, vin, peiskos og kortspill om kvelden.

Men det er ikke bare for å ha fri og kosen vi tar turen, jeg driver å tar lappen! I en alder av 41 har jeg bestemt meg for at nå er det på tide å kjøre bil. Lotta skal øvelseskjøre med meg i 4,5 time opp til Mysusæter å så ned igjen.

Det er første gangen jeg øvelseskjører med min bil og har gledet meg veldig lenge til å sitte bak rattet i Land Roveren. Min kjørelærer Marianne sa at jeg var klar for det nå siden jeg allerede har kommet meg til trinn 3 i opplæringen. Det er ikke så mange ukene før jeg kan kjøre opp. Nå gjelder det å få øvd på teorien å ta den prøven snart også…..

Lotta rigger til i bilen så hun har full kontroll over meg og veiene oppover.

Da er det liksom bare å hoppe ut i det. Det er superspennende og første gangen jeg kjører en så stor bil og så langt!

5 timer etter at vi kjørte ut fra småbruket i Vestby var vi vel på plass i herlige Rondane. Kjøreturen gikk så fint og jeg er så utrolig glad men litt sliten. Må innrømme at jeg sitter å spenner meg litt hele veien å det merkes på kroppen etter flere timer!

Men hva gjør nå det når vi kommer opp til dette vakre vinterparadiset!

Det var så godt å være tilbake på Mysro som hytten heter.

Vi tok ettermiddagen med ro og fyrte litt i peisen, spilte kort og koste oss med et par glass god rødvin.

I morgen er lang skitur som står på agendaen. Det er påskevær og nydelige forhold i fjellet. Skiløypene er perfekte som alltid på Mysusæter, det er så godt å være tilbake.

Jeg ønsker ale en herlig lørdag!

Klem Annette

3 Comments

  1. Lise-Lotte

    Du er flink til å kjøre og blir en god sjåfør! Fantastisk sted Mysusæter så….. banket jeg deg i Svarte Maja!

  2. Mona Grønn

    Nydelige bilder. Min mann og jeg er eiere av setra med busstoppskiltet. Dette skiltet har stått der siden min manns bestemor var budeie her og bussen hadde faktisk stopp der hver dag om sommeren på sin rute til Furusjøen. Du er hjertlig velkommen innom når vi er der. Vi bor på Otta.

    1. Hei Mona =) Så utrolig gøy og hyggelig! Fantastisk historie. Jeg kommer gjerne innom å hilser på når dere er på setra, klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *