En perfekt dag på fjellet

Det var gnistrende forhold på Mysusæter denne helgen. Jeg var tidlig oppe med Tootsie på morgentur. Hun koste seg masse i snøen før hun skal være hjemme på hytten en stund mens Lotta og jeg tar oss en skitur.

.

Etter en herlig lang frokost spente vi på oss langrennsski og tok turen ut i de nypreparerte løypene.

Kanskje like greit at Tootsie ble igjen på hytten……

Vi møtte masse blide turfolk i løypen og forholdene var perfekt. Solen varmet som i påsken. Og selv om det var litt vind så merket vi ikke noe av det i dalen vi gikk.

Sjekk dette herlige ”busstoppet” midt i skiløypen på en sæter vegg. Mysusæter er et fantastisk sjarmerende sted med idylliske hytter, masse historia og en god dose humor.

Vi tok oss en pust i bakken nede ved Furusjøen med litt sjokolade før vi gikk videre. Det er lenge siden vi har hatt en jentehelg så denne helgen har vi begge gledet oss til.

Når vi kom hjem til hytten møtte denne lille søte krabaten oss i døren. Hun var klar for after ski i solveggen.

Etter at solen gikk ned tok jeg blogg kontor i hyttestuen ved peisen. Bedre kontor en dette får man ikke! Det er så herlig å kunne ta med med jobben på tur. Jeg koser meg samtidig som jeg skriver om dagen som har vært.

Mens jeg satt å blogget lagde Lotta aldeles herlig mat. Hele hytten fylte seg med nydelige eksotiske dufter. Dette er bare så luksus, hun er så flink! Se her hva hun disket opp.

Etter middagen koste vi oss med peis og vin. Tootsie har lagt sin elsk på hengekurvstolen å kose seg i stolen mens den vaier frem og tilbake.

For en luksushelg det har vært så langt, jeg elsker virkelig hyttelivet i Rondane som er så vakkert og avslappende!

I morgen skal jeg øvelseskjøre hele veien  fra fjellet hjem til Vestby igjen og gleder meg til 4,5 time bak rattet.

Nyt søndagskvelden!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *