Urban Grå

Månedens flistrend

I min jobb som trendkonsulent for Right Price Tiles har jeg fått opp øynene for produktene de selger. Det er så stort og lekkert utvalg av flis men de har også et bredt utvalg laminat og parkett gulv. I samarbeid med kjeden har vi skapt flere serier med inspirasjonsbilder i fotostudioet på småbruket. Bildeseriene skal bli til inspirasjons innlegg for deg som ønsker et innblikk i de siste materialnyhetene med masse gode interiørtips.

Hver måned fremover deler jeg på bloggen de ulike trendene og mine favoritt materialvalg som passer stilen. Først ut i dette innlegget er månedens flis for mars, foto serien har fått navnet Urban Grå.

Til det urbane grå badet er det valgt ut to type flis som passer til den rene grå betong utrykket vi er ute etter til stilen. Gulvflisen som har mål 60 cm x 60 cm heter Compakt Marengo og er et kupp til den fantastiske prisen 89,90 per m2. Denne flisen kan også brukes over hele badet på både gulv og vegg. Men jeg hadde også lyst å dele med deg min favoritt flis og her er brukt på vegg. Flisen heter D_esign Grigio og er 20cm x 20cm. Den har en lekker matt overflate og et perfekt variert flammet betong utrykk. Flisen koster 449,90 per m2 og selv om den er litt dyrere så er dette en utrolig god pris på denne type flis hjemført med andre leverandører.

Det urbane grå er en røff men ren uttrykksform. Med innslag av industrielle interiører og detaljer får et bad i denne stile et utrykk som passer både for han og henne. De fleste ønsker at badet skal være et rom for nytelse og velvære. Å skape SPA følelsen i hjemmet er viktig og da blir valgene av flis og interiør nøye vurdert før innkjøp og oppussing. Med en slik regnfallsdusj får du en herlig dusjopplevelse. Den er også i sortimentet til for mer info klikk her.

Det er gøy å innrede et bad i denne stilen siden det finnes så mye industrielle interiører å velge mellom i ulike butikker. Interiøret jeg valgte å style med til disse bildene er fra Home & Cottage , Lykkelig på Haver og Granit.

Se så kult det er med de ulike teksturene i inventaret mot den grå flisveggen og gulvet.

Denne natursteins vasken er med å understreke stilen.

For perfekte velvære er ulike spa produkter også viktig på et bad. Men det er ikke alltid innpakkingen passer inn i stilen på badet og her har vi fylt dusjsåpen på en lekker såpedispenser.

Urban grå er stilen jeg anbefaler for deg som liker det rene og røffe. Det er tidløst og fargeløst uten å virke kjedelig. Naturelementer og det industrielle har begge en plass i dette utrykke men velg elementer i grått for å understreke stilen. Ta turen innom en Right Price Tiles butikk for mer informasjon og vareprøver hvis du har lyst å skape stilen på ditt bad.

Håper du likte det Urbane grå badet!

=)

Annette

2 Comments

  1. Skikkelig tøft bad!

    1. Takk for hyggelig tilbakemelding MayBrit =) Hilsen Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *