Shopping på Triaden

Det er så inspirerende og gøy når det åpner nye livsstils og interiørbutikker. 2 mars åpnet Magnolia på Triaden shoppingsenter i Lørenskog og i dag var tiden inne for meg å besøke butikken.

Magnolia byr på en herlig miks av interiør, klær, hudpleie og andre godsaker. Det er slike konsepter som får meg til å shoppe. Det er fredag og da er det hyggelig å unne seg noe ekstra til helgen.

Magnolia har en herlig og luftig atmosfære, det er så deilig shoppe i en butikk med god plass mellom varer og reoler. Her er det oversiktelig. Men det jeg liker best av alt er den hyggelige atmosfæren i butikken. Så koselig å få så god hjelp og slå an en prat med de ansatte i butikken, de er supersøte!

Innerst i butikken er det en kaffebar. Det er helt genialt. Her koste jeg meg med en dobbel cortado mens jeg tenkte over hva som skal havne i shoppingposen min.

Jeg endte opp med å unne meg noen gode bade produkter fra Meraki. Jeg har tenkt å hygge meg med litt hjemme SPA til uken.

Og så fikk jeg opp øynene for smykkene til By B.

Camilla som er medeier og assisterende butikksjef hadde de kuleste øredobbene på seg. Når jeg ga henne ros for øredobbene viste det seg at hun solgte dem i butikken og at designeren er basert i Lørenskog. Så hyggelig at de satser på lokale leverandører i en slik konseptbutikk.

Jeg har jo litt dilla på tassels om dagen og da måtte jeg ha øredobbene i den turkise fargen.

For en perfekt start på helgen, først litt shopping å nå et lite glass champagne.

God weekend til deg fra meg,

klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *