Påske på forskudd

Solen har stekt de siste dagene og våren er endelig her! I vinter har jeg ikke vært så mye på ski som planlagt å det har blitt mest på langrenn på turene. Men når jeg fikk invitasjon til slalåm i Trysil takket jeg ja.

Været var som man ønsker seg til de beste påskedager. Solen stekte og ingen sto å frøs i heiskøene. Det var  topp stemning!

Jeg er veldig glad i Trysil som skisted. Bakkene er bra preparert og det er flotte brede løyper og så mange bakker at det sjeldent føles som det er mye folk eller kø.

I fjor kjøpte jeg ny slalåmpakke og gledet meg skikkelig til å kjøre med det nye utstyret.

De nye skiene var helt supre og det aller beste var selvfølgelig været men også at jeg fikk følelsen av å kjøre helt alene i bakken.

Dette var som å ta påsken litt på forskudd! I påsken i år blir det jobb så da passet det bra. Jeg reiser til Lofoten for å ferdigstille trinn 2 av de nye suitene på Solsiden Brygge neste torsdag. Gleder meg virkelig masse til Lofottur. Men da blir fokuset mer på inteiør en ski.

På den siste turen ned bakken hørte jeg det dundret kul musikk og god stemning i bunn av bakken. Så jeg sklei rett ned til bakkeparty og så gikk resten av ettermiddagen sin gang…….

Nyt vårdagene som endelig er her!

😉

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *