Chappy som hundemodell

Min elskede lille Norfolkterrier Chappy er ofte med på jobb i studio og da hender det noe ganger at hun blir fotografert. I kjøkkenutgave av Vakre Hjem & Interiør  fikk bilde av henne en hel side!

Chappy er så utrolig tålmodig og snill. Som regel pleier hun å stille seg selv opp foran kamera uten oppfordring, hun liker å bli fotografert. Men denne gangen så trodde den stakkars lille at hun skulle dusjes så hun ble litt skeptisk. Noe jeg syns ble et aldeles herlig bilde av det litt avventende blikke hennes.

Hun var ganske så glad når hun skjønte at dette var kun for bildet hun ble satt oppi vasken. Etter det første bilde var tatt satte hun seg med glede å poserte på krakken med hode hevet høyt igjen.

Interiør foto serien jeg produsert var som interiør inspirasjon til et kompakt industrikjøkken. Til stylingen fant jeg kjøkkenbenken og metall trallen på Ikea mens de andre elementene i bildet er fra Milla Boutique og Home & Cottage.

Jeg syns at taklampen fra Ikea ble ganske tøff med et malingsstrøk kalkmalingen i fargen grå skifer fra Jotun på utsiden og sølvspray på innsiden av skjermen. Veggen er malt i samme farge men fremstår mørkere siden den er overmalt med lakk.

Gulvflisene er fra Right Price Tiles. Sist jeg var på messe for dem i Valencia fant jeg denne flisen som er en helt vanlig flis selv om den ser ut som en betongflis. Dette gjør at den er enklere å legge å tåler mer.

Chappy var med på bildene siden jeg ville vise frem hund såpen fra La Bruket. For alle dere som har hund anbefaler jeg en god såpe som er mild for den sensitive hunde huden. Denne såpen er helt nydelig mild og Chappy liker duften også.

God klem

Annette & Chappy

2 Comments

  1. Elisabeth

    Hei. Industrikjøkkenet ble riktig så lekkert. Vet du om metallbenken fortsatt finnes på Ikea?

    En fin dag til deg og Chappy:)

    1. Hei Elisabeth =) Ja , både trallen og kjøkkenbenken er fra Ikea. Ha en herlig weekend! Hilsen Annette , Chappy hilser også =)

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *