Hytte inspirasjon

Nå som påsken står for døren er det hyggelig å la seg inspirere av hytte interiører. I samarbeid med Right Price Tiles har jeg fotografert og stylet en stue til inspirasjon for et rustikt utrykk som passer godt på fjellhytter.

Med utgangspunkt i det flotte laminat gulvet Swiss Solid Rio Oak har vi skapt en stue som inviterer til hygge og med innslag av natur.

De rustikke naturelementene skaper en atmosfære som gir trivsel. Vi mennesker liker å omgi oss med natur også inne i boligen og spesielt på hytta. Våre fjellhytter har lang historia med bruk av naturmaterialer og den trenden ser ut til å fortsette. Selv om vi begynner å bytte ut den ubehandlede furuen med litt andre overflater.

I disse hyttestue bildene er det brukt et laminatgulv som har en flott trestruktur og som passer godt inn i rommet til den utvalgte interiørstilen.

Fordelen med et laminat gulv er at det er veldig slitesterkt. Samtidig har dette gulvet en flott overflate design med en herlig dyp trefarge. Dette gulvet er et robust og motstandsdyktig gulv som passer i alt fra stuen på din hytte til butikker som har høyt krav til slitestyrke. Prisen på et Laminatgulv er også hyggelig. Dette gulvet koster 229,90 per m2 noe jeg syns er en fantastisk god pris for et så flott gulv. Se hele laminat kolleksjonen og prisene hos Right Price Tiles her.

Den naturlige og røffe interiørstilen skaper et lunt og koselig rom. Her er det brukt my grove kilim stoffer i trekk på sofa og i puter. Dette er tekstiler som tåler hardt bruk og det passer perfekt på en hytte. Innslagene av de røffe pyntegjenstandene er også med å gir rommet det riktige utrykket.

Fargeskalaen er naturnær. Valørene går i brunt , grått og grågrønn. Dette er farger vi finner ute i naturen rundt hytten på fjellet om våren sommeren og høsten. Da passer det veldig godt å bringe dem med oss inn i interiøret. Veggen i bildet er delt opp i 2 ulike materialer med en list som skille. Listen er beiset i Natt Sort interiør beis fra Flugger og veggen over med kalkmaling Grå Skifer fra Jotun. Det mønstrede treverket under gir et herlig sofistikert utrykk, og denne delen av veggen er faktisk en tapet. Andrew Martin har masse flotte tapeter med mønster som ser ut som tre, skinn og andre materialer, se kolleksjonen her.

Chappy og Tootsie var med i studio denne dagen også og de elsket den lune hytte stue stylingen. Jeg tror helt klart at de hadde stemt for å beholde denne stilen her for alltid. Tootsie sovnet i den herlige pelsen fra Lykkelig på Haver og Chappy tok beslag på den kule stolen med skinnkanter fra Home & Cottage. Alle rekvisitter i bildene er fra de 2 interiørbutikkene.

Og det hele fikk en så riktig ramme med det vakre gulvet fra Right Price Tiles.

Det er ofte når man har fri og koser seg at de gode ideene og lysten til å pusse opp kommer. Håper dette innlegget ga deg gode tips og inspirasjon til ditt neste rustikke interiør prosjekt!

Ha en herlig søndag!

Klem Annette

2 Comments

  1. Marianne

    Helt utrolig fint!! Du er den råeste jeg vet om Anette!!!!

    1. Åhhhh Marianne <3 tusen takk =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *