Hjemme SPA i det fri

Det har sine fordeler å bo i skogen uten for mange naboer tett på. Badekaret står ute på tunet og blir faktisk brukt året rundt. Dette er noe av det mest energigivende for meg, det er luksus å ta hjemme spa i det fri. Jeg fyller opp badekaret med hageslangen, det er så lett og praktisk siden det er montert varmt og kaldt vann i kranen på yttervegg av gårdshuset.

Til en perfekt hjemme spa opplevelse er det viktig med gode produkter. Meraki er en dansk kosmetikk produsent med fokus på det naturlige. Disse produktene har jeg satt min elsk på!

Som Meraki skriver selv på hjemmesiden: Serien er skabt i et kreativt univers, inspireret af skandinavisk æstetik og skabt med kærlighed til naturens skatkammer.

Hva er bedre da en å bruke produktene ute i den skandinaviske naturen som er inspirasjonskilden til produsenten. Leste du innlegget om min shoppingtur på Triaden da jeg besøkte butikken Magnolia? Disse produktene var en del av det som havnet i handleposen min den dagen, les mer om shoppingturen her.

Det er ikke bare produkter til huden som står i fokus, det er like viktig med det jeg spiser og drikker denne SPA dagen. Det ser kanskje ut som jeg har en stor cocktail i hånden men dette er alkoholfritt og sunt. Jeg presser juicen selv og den er rensende og gir masse energi. I neste innlegg skal jeg dele med deg oppskriften på min sunne juice. Det å bruke et vakkert krystallglass selv om juicen er alkoholfri syns jeg gir det lille ekstra til velværeopplevelsen.

Da er det bare å nyte badet, naturen, spa produktene og juicen.

Chappy og Tootsie løper rundt fritt på gården mens jeg bader. Spesielt Chappy er veldig oppmerksom og kommer innom badet for å hilse.

Ansiktet får også et par tre runder med masker. Denne masken er en av mine favoritt utrensende masker og er fra merket Origins.

Så tar jeg en skrubb av hele kroppen.

Hele spa seansen avslutter jeg med å nyte det varme badet og den friske luften omgitt av herlig vårnatur, livet er herlig!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *