Ny farge i resepsjonen

Nå har jeg vært i Lofoten snart en uke og er helt forelsket i atmosfæren på Solsiden Brygge. Det er masse hygge og sosialt med alle som jobber her samtidig som det vimler av tilreisende turister som har valgt Lofoten som påskedestinasjon. Bloggkontore mitt har fast plass i resepsjonen ved peisen med den vakreste utsikten over fiskebryggen utenfor vinduet. Dette rommet er innredet med masse vintage møbler og gjenstander. Det føles ikke som en resepsjon men som en stue i et hjem. Både gjester og de ansatte hygger seg her, stemningen er  avslappet, sosial og hjemmekoselig.

Tom som eier rorbuhotellet spurte meg om råd forrige dagen da vi satt å hygget oss i hver vår godstol. Han ville at rommet skulle få et lunere preg og ønsket tips til en ny veggfarge. Resepsjonen har store vinduer med utsikt over hav, fjell og rorbubrygger. Mitt forslag var å male veggene i Husmannsrød for å invitere fargen fra rorbuene utenfor inn samtidig som fargen gir rommet varme.

Det endte opp med at vi kjørte til Byggeren å kjøpte inn maling og materialer samme dag. Tom ville ha den nye fargen på veggen med en gang. Men midt i påske er det ikke lett å finne noen til å ta malejobben. Da ble malejobben plutselig et sosialt prosjekt. Tom og pappen til Tom og jeg tok alle et tak og vips så var resepsjonen nymalt i den herlige rødfargen.

Resepsjonsdisken var lyseblå og den fikk tre strøk hvit maling for passe til de hvitmalte rom numrene på veggen.

Det var herlig å se hvordan de nye fargene ga rommet varme. Så passer de nye fargene perfekt til vintage interiøret samtidig som det tar igjen det røde og hvite i rorbuene utenfor.

I kveld skal vi hygge oss med påskeaftensmiddag velfortjent etter et par dagers malejobb!

Ha en herlig påskeaften,

klem Annette

2 Comments

  1. Marie Wiik

    Så vakkert Annette! Du er nå så flink! 🙂

    1. Tusen tak Marie og takk for sist =) Gleder meg til å se deg i Lofoten i sommer! Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *