Påskemiddag

De siste dagene har det vært full rulle i Lofoten med maling , styling og foto. Da var det utrolig hyggelig å bli invitert på gourmet aften og vinsmaking på Himmel og Havn. Britt Jorunn og Frida som driver restauranten har besøk av Marie Wiik som er sommelier. Hun skal hjelpe dem med å komponere en vinmeny til sommerens retter på restauranten. Tom og jeg var så heldige å få en helaftens innføring i den nye menyen med magisk gode retter og nydelige viner.

Himmel og Havn er et sted med en unik og varm atmosfære. Jeg har skrevet om interiøret på stedet før, det innlegget kan du lese her. Med den nydelige maten Frida komponerer blir det en fullkommen opplevelse nå som de tilbyr gode viner til rettene på menyen.

Det ble en lang herlig kveld med nydelige smaker delt med gode kollegaer. Vi satt rundt bordet inn i de små timer og hygget oss. For en herlig gjeng , jeg er så heldig som tilbringer en del av påsken min her. Mitt hjerte banker for atmosfæren her i Lofoten!

God palmesøndag,

klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *