Bestått

I dag puster jeg lettet ut å feirer. Den siste tiden har vært en tøff periode med litt for mye jobb og samtidig tar jeg lappen. Det tar på med full fokus fra tidlig morgen til teoribok og prøver på sengekanten om kvelden før jeg sovner.

Jeg har lest mye på teorien de siste dagene, skrekken er å stryke på teoriprøven. Det medfører 2 ukers karantene og det har jeg ikke tid til! Så når min kjære nabo Kristine kjørte med til prøven på fredag var nervene mine helt på spenn. Heldigvis hadde jeg Chappy, Tootsie og Kristine med meg.

Etter en nervepirrende halvtime med venting var det min tur å ta prøven. Jeg følte meg som skikkelig tenåring der jeg satt med alle de andre å ventet, alle rundt meg hadde nervene utydelig på yten også. Det er litt festlig å få tilgang på denne følelsen i en alder av 41! Og etter en drøy halvtime sto det med stor skrift BESTÅTT over hele dataskjermen. Jeg var så ufattelig lettet og klarte ikke å holde tårene unna .

Med bestått på teoriprøven og oppkjøring som neste prøve følte jeg at det var greit å feire meg selv en smule i dag.

Jeg var en tur innom blomsterhandleren å kjøpet vårens første pioner. Endelig er de vakre blomstene tilbake!

En annen sesong favoritt er rosévinen Amore, den er nydelig! Om sommeren liker å nyte en frisk rosévin. Denne har en herlig fylde uten å bli for kraftig og så er den økologisk!

Nå koser jeg meg med alenehjemme kveld på gården med hundene, nydelige blomster og god rosévin.

Ønsker deg også en kjempe fin lørdag!

Klem

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *