Ferdige suiter

Da var trinn to av de nye design suitene på Solsiden Brygge i Lofoten klare og åpnet for gjester. Det er nå 1,5 år siden jeg satte ned de første tegnestreket på rorbuhotellets storsatsning. I påsken stylet jeg trinn to av oppussingen.

Solsiden brygge har gått fra å være et lite rorbuanlegg til å bli et kult og laid-back Hotell med både trivelige rorbuer og stilige design suiter. Les mer om design og oppussings prosessen her.

De første rommene i trinn ett ferdigstilte jeg i fjor sommer. Her kan du lese mer om den jobben. Nå var det rommene med panorama utsikt sin tur å bli ferdigstilt. Suitene er identiske til de første men skiller seg ut siden det er panorama vinduer med flotte gardiner som går på elektriske skinner. Det er herlig å ligge i sengen og ved et trykk på en knapp åpenbarer seg den flotte utsikten over sjø og toppen Skotttinden frem bak blendingsgarinen.

Alle suitene har en sittegruppe med stort tv og et lite kjøkken med Nespresso maskin, oppvaskmaskin og kjøleskap. Her kan man lage seg litt enkel frokost å ta seg en kaffe på sengen før naturen utenfor kaller til nye opplevelser.

Alle rom har også et herlige spa bad med reinfalls dusjer, her er det virkelig lagt opp til velvære.

Da var hele etasjen med suiter åpen og klar for nye gjester.

Jeg gleder meg utrolig mye å reise tilbake igjen. I sommer har jeg sagt ja til å jobbe på rorbuhotellet fra 12 juni til medlet at juli. Da håper jeg at så mange som mulig tar å realiserer drømmen om Norges ferie og kommer på besøk til Solsiden Brygge i Ballstad.

Håper vi ses i sommer!

=)

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *