Lun chevretoast

Dette er både en enkel og deilig smakebit som passer godt som kveldskos etter en dag på jobb. Denne uke har vært veldig hektisk med storproduksjon av inspirasjonsbilder for Byggma i studio på gården. Da er det så utrolig deilig å lage til noe som er raskt og godt når jeg tar kvelde fra studio. Fotoresultatet fra ukens jobb ble superkult å jeg gleder meg masse til å viser det på bloggen snart!

Men først så ønsker jeg å dele kvelden matoppskrift:

Dette trenger du:

Chevre ost

Toast eller et deilig oppskåret grovt brød

Pesto

Frisk Basilicum

Lime

olivenolje

Slik gjør du:

  1. Skjær osten i like tykke skiver ca. 1cm tykke. Skjær så brødskivene og legg dem over på et stekebrett, hell litt olivenolje over brødskivene. Topp hver brødskive med ost og stek skivene under grill i ovn til osten blir gyllen og myk.
  2. Server chevretoastene med en skje av pesto på toppen.
  3. Pynt med frisk basilikum og limeskiver for litt ekstra frisk smak.

Da setter jeg meg i godstolen for kvelden med bena plassert høyt.

Ønsker deg en kjempe fin kveld også!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *