Edge, fremtidens design cruisebåt

Hei og god fredag! Sitter hjemme å drømmer meg bort i fremtidens reiser. Min jobb er variert og som fotograf har jeg jobbet mye ute på tur for å dokumentere reisemål. I begynnelsen av karrieren min jobbet jeg mest reise og hotell før fokuset på interiør og mat kom i tillegg. I neste uke står planlegging av neste reise dokumentasjon på agendaen. Da bærer turen til Azamara, cruisebåten står å venter på gjestene i Venezia og seilasen går fra den magiske byen hele veie til Nice. På veien blir det mange stopp så jeg forbereder pakking for 12 døgn på Middelhavet.

Fra reisen skal jeg blogge masse så følg med fremover. Men før den tid skal jeg dele med dere fremtidens cruisebåt!

På onsdag var det tid for lansering av Edge. Jeg falt pladask for det som ble presentert. Dette er ikke cruise slik vi kjenner det fra før, denne båten er fremtidens cruise og forbi det! Rett og slett magisk. Jeg kan ikke vente til denne fremtidens luksusbåt er ferdig bygget og på vannet. Det er dessverre ikke før i begynnelsen av 2019 men pre bookingen er allerede i gang.

Som over gjennomsnittet design interessert er det inspirerende at Kelly Hoppen har designet interiøret ombord. Hun har skapt et lekkert, moderne, eksklusivt og svalt utrykk. Jeg er virkelig imponert. Men ikke bare interiør designet er nytenkende og imponerende. Hele skipet er bygget med bæring på en helt nytenkende måte som gjør skallet av skipet har maksimal vindus areal. Dette gjør at alle rom har store vinduer og spektakulær utsikt fra lugarene eller som jeg ville kallet det: luksus leilighetene. Når jeg er på cruise ønsker jeg selvfølgelig nyte en flott utsikt i tillegg til å følge med på ankomst til og utseiling fra ulike havner. Om bord på denne båten er du helt på kanten og midt i opplevelsen.

Men det stopper ikke der. I forhold til tidligere båter Celebrity Cruise har de redusert størrelsen og staset på flere suiter foran vanlige rom. Dette høyer hele nivået på båten og cruiset. Min drømme suite er villaen som går over 2 plan med terrasse og egen privat pool på dekk. Sukk, ta meg hit nå!

Men de har også Iconic suite om bord som er den største suiten. Dette tar helt av syns jeg.

Men for å toppe det hele har de laget en utvendig heis på skipet som de kaller ”Magic Capet”. Dette er en utvendig bar om kvelden og går fra havnivå opp til topp etasjen. Tenk å sitte her å nyte en fordrink i solnedgangen før kveldens middag i en av de andre restaurantene.

Celebrity Cruise har fokus på design, velvære, servise og eksepsjonelle matopplevelser. Dette er et kulinarisk design cruise som har det lille ekstra. Har du gremmes litt for cruiselivet før er Celebrity Cruises og Edge det som kommer til å forandre din innstilling til cruise. Se video her:

Mens jeg pakker å drømmer meg bort ønsker jeg deg en herlig langweekend!

Klem

Annette

2 Comments

  1. Hvor skal skipet gå ? Hvor kan man booke ? Ser spennende ut

    1. Hei Kjetil =) Det er planlagt mange ulike seilaser og bookingen har startet. Sender deg en link! =) Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *