Sort og Hvitt bad

Vi er i begynnelsen av mai og mange planlegger oppussing i sommer og høst. Oppussing er kostbart og i en kort periode renner pengene ut. Da er det deilig å få gode tips til hvordan du kan skape dømmestilen til best mulig pris!

Denne måneden har jeg stylet og fotografert et bad i sort og hvitt med flis nyheter fra Right Price Tiles.

Den mønstrede gulvflisen heter Arte Grey og er 25cm x25cm stor. Denne flisen er fantastisk! Mønstret er likt mange av de populære betong flisene men dette er en helt vanlig flis. Den er enklere å legge enn en betongflis. Flisen er også lettere og det er en stor fordel der betongfliser kan blir for tunge. Flisen tåler også mer ettersom den ikke er porøs. Det blir lett flekker i betongfliser hvis den ikke er behandlet med riktig impregnering. Flislegger du med Arte Gray slipper du dette problemet ettersom det er en flis som ikke har en porøs overflate. Men den største fordelen er prisen. En betongflis koser rundt 1000kr per m2 mens Arte Grey koster 269,90 per m2! Besøk nettbutikken for mer info her.

På vegg har vi lagt flisen Bisel Blanco som er en veldig fin klassisk ”Subway tile”. Denne flisen har blitt en klassiker og er like flott på bad som på kjøkken. Hos Right Price Tiles får du flisen til den fantastiske prisen 159,90kr, besøk nettbutikken her.

Med denne gulv og veggflisen som utgangspunkt stylet jeg et bad med sorte og hvite detaljer. Det er en tydelig trend om dagen å la disse ytterpunktene møtes i en herlig kontrastfylt harmoni. Den sorte og hvite miksen er både feminin, maskulin og tidløs. Det er enkelt å innrede med valørene for de passer sammen uansett kombinasjon og påvirkning av lys.

I dette badet valgte vi å flislegge veggflisen til en brystningshøyde utenfor dusjsonen. Med den sortmalte veggpanelet over blir det en spennende brytning i rommet.

Det lekre badekaret på løveføtter var i utgangspunktet hvitt med sølv ben men det fikk et helt nytt utrykk med et par malingsstrøk. Og vpis så passet det perfekt til den sort hvite stilen.

Den sort hvite stilen passer veldig godt til det hvite porselenet i vasker og andre baderomsmøbler. Og da er det veldig tøft å velge armaturer i sort, da understekes den sort hvite stilen på badet ytterligere.

Det er masse lekkert interiør i sort og hvit i butikkene. Her valgte jeg å style med de lekre Chevron mønstrede håndklærne fra Missoni. Speilet på veggen og den kule vegglampen med små hyller har blitt mine personlige favoritter, begge er fra Milla Boutique. Mens den kule vegghyllen og møblet under servanten er fra Ikea.

Håper dette innlegget ga deg noen gode tips til fremtidig oppussing. Ta turen innom Right Price Tiles butikken, det er viktig å se og ta på materialene i virkelige livet. I butikkene kan du få med deg vareprøver også.

Ha en herlig dag videre!

klem Annette

1 Comment

  1. Lene Jørgensen

    Så utrolig stilig. Hva heter det bordet som vasken står på? Er det fra Ikea? Vet du om de har det ennå? Kan ikke finne det på Ikea ser du.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *