I did it!!!!

Jiippppiiiiiii, herlig! Da har jeg lappen! Det har vært en intensiv og effektiv periode med obligatorisk opplæring og øvelsekjøring. Jeg har tatt hele opplegget i løpet av 12 uker innimellom masse jobb og reiser. Hadde det ikke vært for denne fantastiske flotte og herlige damen hadde jeg ikke kommet meg i mål!

Marianne er en imponerende super dame. Hun jobber som kjørelærer og så er hun proffdanser i tillegg. Hun har vært med som proff danser i Skal vi danse på TV2 i hele 8 sesonger. Håper vi får se mer av henne på danseprogrammet i høst!

Marianne jobber for GJS Trafikkskole som holder til i Vestby og Moss. Hele oppfølgingen av denne trafikkskole har vært strøken. Jeg vill virkelig anbefale denne kjøreskolen for alle som skal ta førerkort! Marianne og jeg har blitt skikkelig godt kjent og gode venner etter mange timer i bil sammen. Jeg savner allerede turene og de gode samtalene vi har hatt de siste ukene.

Men etter en nervepirrende oppkjøring i Sarpsborg var jeg i mål. Det var helt utrolig å høre sensor gi meg bestått. Dette har jeg ventet så lenge på å gjennomføre.

Vel hjemme på småbruket har det gått opp for meg at jeg endelig har lov å kjøre Land Roveren. Nå skal jeg tilbringe mange timer bak rattet. I juni kjører jeg hele veien til Lofoten siden jeg skal jobbe der i sommer.

Men før sommeren er her og jeg pakker bilen for den lange bilturen nyter jeg friheten å kunne dra på befaring uten å være avhengig av sjåfør. I dag har jeg besøkt det nye huset til Marna & Ørjan som er i full gang med rivning. Jeg skal dele på bloggen mer fra denne oppussingen fremover!

Men til sist så vill jeg si tusen takk til Marianne min heltinne for flott kjøreopplæring!

I dag feirer jeg med på pakke fotobaggen og kofferten, de neste 2 ukene skal jeg ha bloggkontor på Azamara cruise i Middelhavet.

Ha en herlig torsdag!

=)

Annette

2 Comments

  1. Gratulerer så mye med bestått, du kan bare glede deg til friheten ved å sette deg i bilen og kjøre dit du selv vil fremover 🙂 Well done!!

    1. Tusen tusen takk Anita =) Det føles helt herlig!!!!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *