Lounge i vårfarger

Mai er endelig her og det er tid for hygge og fest. Mange av oss planlegger en sammenkomst å da står dekor og borddekking på agendaen. Vi ønsker å overraske våre gjester med å gi dem en unik opplevelse. I dette innlegget har jeg stylet en ”afternoon tea longe” inspirert av den spirende vårnaturen.Utgangspunktet for denne gulv loungen er det vakre mørke laminatgulvet SWISS SOLID CH. AROSA OAK 12MM fra Right Price Tiles. Laminatgulvet har en herlig naturtro utforming og følelse. Det mørke gulvet har innslag av både grått og varmere tretoner men fremstår rolig, naturlig og mørkt. Til den fantastiske pris på 249,90kr per m2 kan du skape dette utrykket i ditt hjem, besøk nettbutikken her for mer info om gulvet.

 Dette vakre gulvet gjorde at jeg hadde lyst å style en inviterende lounge der man sitter nært gulvet. Det er herlig lekent å sitte på gulvet. Man får tilgang på en veldig avslappet stemning rundt bordet og alt virker uformelt men samtidig sosialt. Bordet er laget av gamle slitte planker jeg har tatt vare på fra rivning av et uthus på gården. Vips så ble plankene et røft loungebord med 40cm høye ben i stedet for den vanlige spisestuebord høyden.

På det herlige mørke gulvet som er basen bugner det av puter i ulike størrelser og stoffer. Putene er fra Lykkelig på Haver, Broste og Home & Cottage. Det er herlig å mikse ulike mønstre og valører av grønt. Alle grønne valører passer sammen så ikke vær redd for å blande ulike tekstiler.

Det røffe bordet er dekket enkelt med elementer som passer til det naturlige uttrykket. Serviset, linserviettene og det sorte bestikket fra Broste passer til fargepaletten og gulvet. De små grønne Tamgrout skålene tar opp det grønne i putene og blomstene, skålene har jeg kjøpt i souken i Marrakech.

Dekkingen og blosterdekoren til en slik stil skal fremstå avslappet og enkel. Her er det brukt rene enkle glassvaser med rustikke blomster. Med en miks av noen telysholdere og den enkle blomster dekoren skaper du lett en herlig naturlig men dekorert atmosfære på ditt festbord i mai. Gå gjerne ut å hent kvister og spirer i naturen. Det grønne er over alt rett utenfor døren og det er herlig å trekke naturen inn for å skape en unik vårdekor.

Det er sikkert mange som tror at Right Price Tiles kun har flis og annet flistilbehør men kjeden har en aldeles nydelig kolleksjon av laminater og parkett også. Jeg har selv montert og brukt gulvet i mitt fotostudio og er virkelig imponert over de vakre produktene. Besøk hjemmesiden for mer produkt informasjon her. Og ta en tur innom butikken for å se produktene i virkelige livet. I butikken kan de ansatte også komme med masse nyttig informasjon, god hjelp og inspirasjon til ditt fremtidige prosjekt.

Jeg ønsker deg en herlig mai aften!

Klem Annette

1 Comment

  1. Marie Wiik

    Digger nyansene av grønt Annettte

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *