Champagnefrokost

Da er det endelig 17 mai, gratulerer med dagen! I år feirer jeg dagen på Azamara Club Cruises i Middelhavet. Jeg er på foto oppdrag på båten i 11 dager fra Venezia til Nice. I dag er den fjerde dagen av cruiset og Sølvi og jeg har tatt oss fri for å feire.

Sølvi er Marketing & PR Executive i RCCL og hun cruiser sammen med meg innen hun hopper av båten i Roma. Det er utrolig hyggelig å ha selskap, og vi koser oss hvert sekund både på jobb og fritid.

 I dag er en spesiell dag og det har de ansatte på båten fått med seg, så vi blir oppvartet fra frokost til sent i kveld. På båten finnes en eksklusiv terrasse med fantastisk utsikt som kan leies for private arrangement. Her hadde de dekket opp til en privat champagne frokost for oss.

Vi fikk beskjed om å pynte oss og komme på dekk 9 klokken 9am sharp. Vi har vært så heldige å komme over de lekre blå og hvite linklærne fra 120%lino. Sølvi hadde besøkt klesagenturet til Helene Aaby og plukket ut de kule antrekkene. De passer perfekte til den varme herlige festdagen vi har utenfor Italias kyst.

Jeg har virkelig lyst å skryte av dette cruiseskipet. Alle som jobber her er oppmerksomme og hyggelige. Vi blir behandlet som 2 prinsesser. Spesielt hotell direktøren Ryszard Gusmann, han spurte meg for 2 dager siden hva vi pleide å spise på 17 mai. Da svarte jeg champagne, iskrem og jordbær,  som vi fikk servert i tillegg til masse annen nydelig god mat. Så utrolig snilt.

Det er litt rart å tenke på at jeg ikke er hjemme på 17 mai i år. Men med den flotte oppvartningen, kunne jeg gjerne feiret dagen flere ganger på cruise! Sjekk ut Instagram kontoen til Azamara her, de legger ut herlige bilder fra båten og destinasjonene. I kveld er det tid for 6 retters festmiddag med en spesial komponert vinmeny i gourmet restauranten.  Innen den tid koser vi oss i solen ved bassenget. Livet er herlig!!!

Ønsker deg en aldeles herlig 17 mai feiring!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *