Tilbake til begynnelsen før slutten

Da sitter jeg her på dekk 9 og blogger fra en deilig solseng utenfor Italias kyst. I natt går båten til Monter Carlo som er det nest siste stoppet på turen. Jeg er faktisk ganske trist her jeg sitter for disse herlige 11 dagene er snart over og det har gått alt for fort.

Hele turen startet for 9 dager siden i vakre Venezia. Sølvi som jeg har reist med og jeg bestemte oss for å ta et døgn i Venezia før cruiset startet. Vi bodde supert til ved kaia midt i smørøyet.

Om kveden gikk vi rundt i byen å koste oss med god vin og en bedre middag omgitt av den herlige stemningen i byen.

Vi hadde god tid til å kose oss med shopping og lunsj dagen etter også. Azamara forlatte ikke havnen før klokken ti om kvelden.

Med hele cruiset foran oss og lite forventninger gledet vi oss til å komme ombord. Selvfølgelig hadde vi noen forventninger til båten og turen men dette var mitt første cruise med Azamara så da visste jeg ikke hva jeg gikk til. Første møte med båten var når vi kom med en båtbuss fra Venezia sentrum.

Vel ombord begynte det, champagnen sto klar på stuebordet i lugaren min. Dette skulle vise seg å bli turen jeg aldri kommer til å glemme som leverte over alle forventninger.

Jeg sitter faktisk på dekk og planlegger mitt neste cruise, jeg vill tilbake så snart som mulig!

I LOVE AZAMARA

Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *