Tilbake til gården

Da var det over. I går kveld kom jeg tilbake til småbruket. Det var godt å komme hjem til hundene som jeg har savnet så utrolig mye! Men samtidig var det trist å avslutte den fantastiske ferien

Siste dagen av cruiset var vi i Monaco. Det var en herlig men kaotisk stemning i byen siden Grand Prix er rett rundt hjørnet. De rigger og forbereder til Formel 1 løpet i hele byen.

Det var en deilig dag med Mimosa i skyggen på Cafe de Paris og en lang promenade langs hele havnen samt litt shopping.

Mitt cruise er over for denne gangen og derfor har jeg lyst til å takke dem som har gjort denne reisen så spesiell og minneverdig! Alle de ansatte om bord er aldeles herlige. Det er store smil å møte overalt på båten og sørvisen er utrolig bra og personlig! 

Tusen takk Sølvi for en fantastisk tur! Vi har virkelig kost oss og jeg håper vi kommer til å dele flere slike opplevelser sammen i en fremtid <3

Thank you Azamara Bob for a super fun time together! I will never forget our good laughs. I hope we meet soon aging!

A special thanks to Ryszard for treating me like a princess the whole journey. You are amazing!

Men nå var det over og i dag er det normal liv som gjelder igjen. Det har blitt grønt her hjemme mens jeg var bortresit. Epletredet blomstrer og gresset har vokst over alle ender så det er virkelig på tide med litt hagestell.

Jeg har ikke kjørt gressklipperen før men det må jeg bare finne ut av i dag. Først fortjener den en skikkelig vask etter en lang vinter i låven. Det føles godt å være hjemme igjen omgitt av vår.

Kontrastene er store og livet er herlig! Nyt fridagen!

Klem Annette

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *